Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε στο… αιδοίο της.



Παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής, υπό τη νέα Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων, όπως είχε επιλέξει η Δούρου, ενώ η νέα Περιφερειάρχης και οι αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι της παράταξής της, ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο που είχε φτιάξει στο πόδι η ίδια καταστρατηγώντας και το σύνταγμα και τα..πάντα. Τώρα θα μας πείτε και όσοι δίνουν κανονικό όρκο τον τηρούν ; αυτό είναι …ένα θέμα.
Στο κλειστό γυμναστήριο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Μανώλης Γλέζος, ο Βασίλης Οικονόμου και ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης  και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Θρησκευτικό όρκο έδωσαν οι παρατάξεις του Γ. Κουμουτσάκου, Γ. Σγουρού, του Π. Χαϊκάλη και ο Η. Παναγιώταρος
Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της τελετής, μέλη της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή») διαδήλωσαν για τη συμμετοχή μελών της Χρυσής Αυγής στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δηθεν Πολιτικό όρκο επέλεξαν να δώσουν, επίσης, ο κ. Παφίλης, η κυρία Γιαννακάκη και ο κ. Τζήμερος, ενώ τον θρησκευτικό όρκο επέλεξαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Σγουρός και Χαϊκάλης.
Το «παρών» στην ορκωμοσία έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο ευρωβουλευτής, Μανώλης Γλέζος, ο ανεξάρτητος βουλευτής ο Βασίλης Οικονόμου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ-ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...