Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ένας …Μαστοράκης… παραμένει πάντα ..Μαστοράκης .





Βολές κατά της Χαρούλας Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε υπέρ των απολυμένων καθαριστριών εξαπέλυσε ο Νίκος Μαστοράκης μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Facebook.
Όπως γράφει:
"ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
Πολύ εντυπωσιακό το τέχνασμα της Χαρούλας Σύριζα να ενταχθεί στη μηχανή προπαγάνδας που ασχολείται (και μας απασχολεί) μήνες τώρα με τις απολυμένες καθαρίστριες.
Το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία («απόψε είμαστε ολες καθαρίστριες»), της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπεσούσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ιδιο για άλλους απολυόμενους. Π.χ. συναυλία Γιάννη Πάριου για τους ανέργους της Imaco και του Λυμπέρη. Συναυλία Μαζωνάκη για τους ανέργους του Alter. Η Δήμητρα Γαλάνη για τις άνεργες μοντέλες.
Ο Νότης Σφακιανάκης για τους ανέργους Χρυσαυγίτες. Γενικώς, δηλαδή, να έχουμε μια συναυλία την ημέρα ώστε αφού ο άρτος δεν είναι δωρεάν, να είναι τουλάχιστον το θέαμα. Ίσως μάλιστα ο υπερβολικά ενορχηστρωμένος συριζαγωνας των «καθαριστήριων» να καθαρίσει και για άλλες ελάχιστες κατηγορείς εργαζομένων που θα ήθελαν να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι:
Οδηγοί ταξί, εμποροϋπάλληλοι, μικροπωλητές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι. Αν το δικαιούνται οι καθαρίστριες, γιατί όχι και οι άλλοι;".
Ποιος είναι ο βρωμιάρης Mαστορακης που θα μας γίνει και σχολιαστής πράξεων αλληλεγγύης ;
Ο άνθρωπος έκτισε κυριολεκτικά τον Antenna και το Star Channel στο ξεκίνημα τους, ο άνθρωπος πάλεψε για να πάρει
μια ραδιοφωνική συχνότητα(Radio Gold), ώστε να κάνει την καυλα του και έπειτα να την πουλήσει έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρω... ο αποτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης της Αμερικής
με την Omega Productions...είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος στα νιάτα του, την εποχή της Χούντας, είχε καλέσει στη Δημόσια Τηλεόραση, φοιτητές που έπαιρναν μέρος  στην εξέγερση του Πολυτεχνείου για να τους πάρει δήθεν συνέντευξη...με τελικό και πραγματικό σκοπό...να τους παραδώσει στις τότε αστυνομικές αρχές για να υποστούν βασανιστήρια, ώστε να μαρτυρήσουν για το τι πραγματικά οργάνωναν οι φοιτητές μέσα στο Πολυτεχνείο, πράγμα που τον ανάγκασε να αυτοεξοριστεί μερικά χρόνια , για να ξεχαστεί η βρώμικη πράξη του. .






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας γερομπισμπικης πορνογερος προδοτης.Ενας κομπλεξικος της ιδιας γενιας που μας κυβερνα που τα ξερει ολα ,κρινει τα παντα και χλευαζει δειχνοντας την μικροψυχια του πριν τα κακαρωσει.Κί΄επειδη δεν ειχε να παιξει με τιποτα αλλο επαιζε με το μπαλακι του.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΜΙΛΑΝΕ ?
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ CIA k MOSSAD ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ? ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ .... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗΣ ΠΟΔΙΑΣ!!!
ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ.
ΠΗΡΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ
=ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ=
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΡΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...