Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Για ποιον τουρισμό μιλάς μωρή παλιολινάτσα; Αυτοί είναι οι πεινασμένοι της Ευρώπης.



«Ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας. Οι ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην ομαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων.Μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό και τη φήμη της χώρας στο εξωτερικό» τονίζει σε ανακοίνωση της η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

«Κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν δυσάρεστες εικόνες του παρελθόντος που δυσφημίζουν την Ελλάδα» επισημαίνει και προσθέτει: «Οι περιστάσεις απαιτούν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ώστε να διαφυλάξουμε το τουριστικό μας προϊόν, να προστατευτούν οι χιλιάδες οικογένειες που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο, να μην πληγωθεί η ελληνική οικονομία».

Ξέρετε τι είναι οι τουρίστες που έρχονται; Oι άνεργοι της Ευρώπης, που δεν έχουν ούτε για… τσίχλα λεφτά. Έχουν μαζέψει οι εξυπνάκηδες ξένοι πράκτορες  όλους όσους δικαιούνται κοινωνικά επιδόματα κάτι σαν τον δικό μας κοινωνικό τουρισμό και τους λένε θέλετε να μας δώσετε το πεντακοσάρικο που δικαιούσθε να σας στείλουμε για 15 μέρες διακοπές στην Ελλάδα; Kαι ασφαλώς αυτοί άλλο που δεν θέλουν . Τέτοιου είδους τουρίστες-λιγούρια του στυλ μια σαλάτα στα τρία  μας έφερε η πολυδιαφημιζόμενη από το κολόσογο της Όλγα. Οι ξεφτιλοξενοδοχοι που έχουν κάνει τα μπουρδελα τους …μεταγωγών, νομίζουν ότι θα πατσίσουν από τα κορόιδα  τους Έλληνες, για αυτό την ίδια στιγμή που έδωσαν στους ξένους οκτώ ευρώ το κεφάλι, όταν πάει Έλληνας του γυρεύουν ογδόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...