Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ιδού το βίντεο - πειστήριο της εξαπάτησης .





Επειδή κάποιοι αμφέβαλλαν ότι ο Καρατζαφέρης είπε πως το Μάιο του 2012, βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις - επαφές  για την επιστροφή του στη ΝΔ, και συνομιλούσε συχνά με τον Πρόεδρό της  Α. Σαμαρά, δηλαδή δούλευε κανονικά υπογείως τους ψηφοφόρους του, ας το ακούσουν από το στόμα του.
Δείτε ειδικά μετά το 30ο λεπτό, που λέει ότι είχαν…. βρει ένα επίπεδο συμφωνίας.  


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας παει σε αυτους που εβριζε.Να γλειψει τα παπουτσια του κωστακη της ντορουλας και να φωναζει.. δωστε μια θεσουλα στην ευρωβουλη.
Αληθεια ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ο χοντρος οταν προσπαθει να παρει τη θεση ευρωβουλευτη απο την Χ.Α .Ας παει να γλειψει τον Αδωνη μπας και τον Βαλει κλητηρα.
Ουστ βρε ρεζιλι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ . ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .
ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΧΟΝΤΡΕ , ΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ........

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό ixnos και φίλοι που κάνετε τα σχόλια, ο Καρατζαφέρης λέει ξεκάθαρα "θέλω αλλαγή πολιτικής"; Είναι τόσο κακός πολιτικός που ζήτησε αλλαγή πολιτικής (και ακόμα ζητάει)!
Απο ότι φαίνεται προτιμάτε Σαμαρά και Βενιζέλο! Έχετε αυτούς που σας αξίζουν λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλαγή πολιτικής θέλει φίλε όταν βάζει γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος. τον γιατρό του τον Παπαμιχαήλ. Τα λόγια είναι καλά, αλλά τα έργα δείχνουν άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.....ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.....ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ .....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ......ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαμιχαήλ γιατί υστερεί σε σχέση με άλλους; Δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο αλλά για ποιο λόγο δεν είναι καλός;
Επίσης γιατί να γίνει τσόντα της ΝΔ;
Από την αρχή δεν πήγε στη ΝΔ, γιατί να πάει τώρα;
Το ζουμί είναι ότι η πολιτική έπρεπε να είχε αλλάξει εδώ και πολύ καιρό, νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...