Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τον …αγαπούν αλλά δεν τον …ψηφίζουν.



Μεταξύ τους υπάρχει η σχέση συζύγου και …απατημένης .Τώρα το ποιος είναι η ...απατημένη, βάλτε όποιον θέλετε.

Χθες βράδυ ο Γ. Καρατζαφέρης φιλοξενούμενος στις Αντι-Ρήσεις του kontra channel, κάλυψε μία ώρα τηλεοπτικού χρόνου δίνοντας πολλές ειδήσεις ειδικά για την σχέση του με την Νουδουλα -Σαμαρά. και προέβη σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Είπε ότι το 2012, βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις - επαφές  για την επιστροφή του στη ΝΔ, όποτε και συνομιλούσε συχνά με τον Πρόεδρό της Α. Σαμαρά. Δηλαδή δούλευε κανονικά υπογείως τους ψηφοφόρους του. Η ΝΔ, την περίοδο εκείνη, διατηρούσε ένα ποσοστό μόλις της τάξεως του 18-19% και τόσο ο Γ. Καρατζαφέρης, όσο και ο Α. Σαμαράς έβλεπαν πολύ θετικά την συνένωση των πολιτικών δυνάμεών τους. Μία μέρα, λοιπόν, πριν τη συμφωνία, κλείνοντας το τηλέφωνο και λίγο πριν ο Α. Σαμαράς του πει "τα λέμε αύριο από κοντά" για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ  σύμφωνα πάντα με τον ίδιο  είπε στον νυν πρωθυπουργό: "Κάτσε να δούμε και την δημοσκόπηση που βγάζει απόψε ο Πανάς στο EXTRA3 και μιλάμε".
Εκείνο το βράδυ, ο καθηγητής παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα, έδωσε ένα ποσοστό 29% δημοφιλίας στις τάξεις της ΝΔ για τη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ για τον Καρατζαφέρη η μέτρηση κατέγραψε ..82%."Ε, μετά από αυτό, είπα στους συνεργάτες μου ότι ο Α. Σαμαράς που το είδε σίγουρα δεν θα με πάρει αύριο τηλέφωνο. Και πράγματι, έτσι έγινε...."

Δηλαδή η δημοσκόπηση του Πανά χάλασε την ανώμαλη πολιτική παρτούζα και έμεινε με τον πούλο στο χέρι. Ο τύπος το πούλημα το έχει στο D.N.A του. Ξαναψηφίστε τον.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...