Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στην Κεφαλλονιά …Γιάννης κερνά, και…. Γιάννης πίνει.






Για αυτό έχει καταντήσει έτσι η ....φάρμα των ζώων ...Ελλάδα...

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στον … «ζωολογικό κήπο»…. Κεφαλλονιά, στο δεύτερο γύρο βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Παρίσης & Θεόφιλος Μιχαλάτος. Υπεύθυνος όλης της προεκλογικής εκστρατείας και δεξί χέρι του Αλέξανδρου Παρίση & πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς ήταν ο Διονύσης Λυκούδης. Απέναντι τους, βρέθηκε ο... Θεόφιλος Μιχαλάτος, που όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που παρουσιάζουμε δεν ήταν και πολύ απέναντι...
Ενώ ο Θεόφιλος Μιχαλάτος κατά την προεκλογική περίοδο αντάλλασε με τους αντιπάλους του σκληρούς χαρακτηρισμούς, με το που πέρασε στον Β' γύρο, το ενδιαφέρον του για νίκη μηδενίστηκε, φτάνοντας στο σημείο να μην διοργανώσει ούτε καν προεκλογική ομιλία!!
Όλο το νησί, αναρωτιόταν, "Είναι χαζός; Είναι ένα βήμα πριν τη νίκη και βγάζει μόνος του τα μάτια του;"

Σήμερα μετά από έρευνα όλη η Κεφαλονιά πήρε τις απαντήσεις που έψαχνε.  Ο κ. Μιχαλάτος με τον κ. Λυκούδη , τον αδερφό του & τις συζύγους τους, διατηρούν μαζί την ΚΥΜΟΘΟΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Εχθροί για τους ψηφοφόρους, συνέταιροι στην Α.Ε. που έλαβε μάλιστα και επιχορήγηση 300.000€ μέσω προγράμματος του Υπουργείου Ανάπτυξης.


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...