Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Επειδή φώναξε μια φορά «εδω πολυτεχνείο», θέλει να την ταΐζουμε, μέχρι να ….πεθάνει.



Και δεύτερη θητεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί η εβραία Μαρία Δαμανάκη δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι.
Μάλιστα η εβραία  επίτροπος για τις Θαλάσσιες Υποθέσεις και την Αλιεία επεσήμανε ότι έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον πρωθυπουργό,   Αντώνη Σαμαρά για την επιθυμία της.
Να σημειωθεί ότι η θέση του έλληνα επιτρόπου έχει μεγάλο παρασκήνιο αφού η τελική απόφαση του Αντώνη Σαμαρά θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του Ευάγγελου Βενιζέλου Μερικά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι της Ντόρας Μπακογιάννη, του Κώστα Χατζηδάκη αλλά και του υφυπουργού εξωτερικών Δημήτρη  Κούρκουλα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ..ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ . ΕΝΤΟΛΕΣ MOSSAD k CIA ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ( ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΡΙΝΟΥ , ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΘΑ ΧΕΖΩΣΟΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΘΑ ΧΕΖΩΣΟΥΝΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...