Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ρε δεν γαμιέσε να …αδυνατίσεις ;



«Χρειάζονται οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι. Αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν τη λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους», υποστήριξε σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι εξ αιτίας ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων, στην Ελλάδα έχουμε κατ' αναλογία πληθυσμού τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς, σε ολόκληρη την ΕΕ. «Σε έναν αριθμό 1.000 ατόμων στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε δε, πως «μόλις πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που είναι μεγάλος άθλος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, αρχίσαμε να κρατάμε δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους που έχουν μπει στο Δημόσιο με αμφισβητούμενες διαδικασίες». «Γι' αυτό είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και όχι ευτυχία», είπε ο κ. Πάγκαλος.
Στο πολιτικό μέτωπο, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε πως είναι δυνατό να βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015. Ταυτόχρονα, προειδοποίησε πως οι δανειστές μας δεν πρόκειται να συναινέσουν σε λύση για το χρέος εάν δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...