Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ακόμη δεν κατάλαβε ότι δεν τον γουστάρουν στα πόδια τους;



Επειδή όλοι επιτίθενται στην χρυσή αυγή βρήκε ευκαιρία ο χοντρός νομίζοντας ότι μέσω δήθεν δικαιοσύνης θα πάρουν την έδρα από τους χρυσαυγίτες και θα του δώσουν. Κούνια που τον κουναγε. Προτιμούν τους αθόρυβους χρυσαυγίτες από τον ανακατωσούρα.  Στρέφεται λοιπόν κατά της Χρυσής Αυγής και του ευρωβουλευτή του κόμματος Γιώργου Επιτήδειου καταθέτοντας ένσταση κατά των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου στο Εκλογοδικείο.
Ο Καρατζαφέρης , ο οποίος έλαβε ποσοστό 2,7% (154.027 ψήφους) κι έμεινε εκτός Ευρωκοινοβουλίου, υποστηρίζει ότι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο και ζητάει να του δοθεί μια έδρα από τις τρεις έδρες που έχει η Χρυσή Αυγή και ειδικά η τρίτη, αυτή που κατέχει ο Γεώργιος Επιτήδειος.
Όπως επισημαίνει κατόπιν όμως εκλογών, το πλαφόν του 3% προσκρούει σε πλειάδα συνταγματικών αρχών, όπως είναι της λαϊκής βούλησης, της ισότητας του εκλογικού δικαιώματος, της ισότητας των ευκαιριών των πολιτικών κομμάτων και της αναλογικότητας και ζητεί την μεταστροφή της νομολογίας του Εκλογοδικείου στο θέμα της συνταγματικότητας του πλαφόν εισόδου στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς έχουν σημειωθεί βασικές αλλαγές στην φυσιογνωμία των πολιτικών σχηματισμών που εισέρχονται στην Ευρωβουλή.

Ξέχασε όμως τα λόγια του ότι «οι εκλογές δεν κερδίζονται στα δικαστήρια» όταν του έλεγαν για επανακαταμέτρηση των ψήφων, η έλεγχο των άκυρων . Τώρα θυμήθηκε τα εκλογοδικεία που θα... τον στείλουν στον αγύριστο.Aφου το κόμμα του το πήραν και θα του πάρουν και τα..υπόλοιπα .Αυτόν τι να τον κάνουν ; Nτελιβεράδες πολιτικοί υπάρχουν πολλοί.  .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...