Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καλά..ξέρει ποίου έσφιξε το χέρι; Χριστός και παναγιά.



Στην Κρήτη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Κινέζος πρωθυπουργός, Λι Κετσιάνγκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, την βιζο-υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και τον …Κώστα Τασούλα. Στην Φώτο χαιρετά τον …γνωστό… Κουράκη.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική ενώ τον κ. Κετσιάνγκ υποδέχθηκαν με ένα... τεράστιο κόκκινο χαλί, φορώντας παραδοσιακές φορεσιές.

Το πρόγραμμα του Κινέζου πρωθυπουργού θα είναι γεμάτο, καθώς, το Σάββατο, θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αρναουτάκη και αμέσως μετά θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού μαζί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στη συνέχεια οι δύο πρωθυπουργοί θα βρεθούν στο αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου – που για εκείνη την ώρα θα είναι κλειστό για το κοινό – και αναμένεται να γίνουν και τα επίσημα εγκαίνιά του παρουσία ασφαλώς του βυζόμπαλου...ΟΛΓΑΣ.

Ο ηγέτης της Κίνας είχε ήδη ζητήσει από το ξενοδοχείο να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το Κινέζικο κανάλι CCTV4, ενώ θέλει να διαβάσει τις εφημερίδες Interntional New York Times και την Καθημερινή από τις ελληνικές.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακομα μετρα τα δαχτυλα του ..

Ανώνυμος είπε...

ακομα μετρα τα δαχτυλα του ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...