Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Βάλτε τους ζουρλομανδύα.



Με κάλπικο πέναλτι, σαν αυτά που κερδίζει ο Ολυμπιακός και με τον αστείο, γραφικό και αφερέγγυο Σπυρόπουλο να λέει του κόσμου τις ανοησίες στην περιγραφή του αγώνα, η Εθνική Ελλάδας πέρασε στους 16 κάνοντας μας… εθνικά υπερήφανους . Ποια φτώχια, φόρους, χαράτσια και λουκέτα. Τώρα έχουμε… μπάλα.  
Ο Σαμαράς ξεγέλασε τον διαιτητή όπως ξεγελά ο συνονόματος του τους χαζοπολίτες,  πέφτοντας λες και γκρεμίζονταν ο πύργος του Άιφελ για να εκβιάσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι, αφού πρώτα φρόντισε να ακουμπήσει το γόνατο του αντιπάλου του.
Όπως η Ελλάδα ξεγελούσε τους κουτόφραγκους και ζούσε για δεκαετίες με δανεικά, πάνω από τις δυνάμεις της, έτσι και τώρα με ένα ψεύτικο πέναλτι η Εθνική πέρασε στους 16.
Έτσι καταφέραμε εμείς οι χρεοκοπημένοι να εξαπατήσουμε και τους ταλαίπωρους κατοίκους της Ακτής Ελεφαντοστού και γι΄αυτό θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.
Με τις αλχημείες μπήκαμε στην ζώνη του ευρώ, με ένα πλαστό πέναλτι περάσαμε στους 16.
Αυτό δεν είναι και για πολλούς πανηγυρισμούς.
Φυσικά τα λεφτά είναι πολλά και τα συμφέροντα επίσης. Εξάλλου με το μουντιάλ καθιερώνετε και η …ΝΕΡΙΤ.
Ο πρωθυπουργός Σαμαράς σαν καλός φίλαθλος και υπερήφανος Έλληνας  δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί την Εθνική.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο πρωθυπουργός της χώρας έσπευσε, μέσω τηλεγραφήματος, να συγχαρεί τους παίκτες και τον Πορτογάλο προπονητή για την είσοδο της Εθνικής στους «16».
Οπότε μην δίνετε σημασία στις παπαριές που θα ακούσετε από τα παπαγαλάκια της Εθνικής ομάδας. Δείτε τι θα περάσουν αυτές τις μέρες οι Γερμανοτσολιάδες με την ευκαιρία των… πανηγυρισμών .


 ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ, ΔΟΞΕΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟΥ 1971. ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ



Η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει σήμερα εκπομπή με.. μαγιό!
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ περασε στους 16.Οτι της στερησαν τα δοκαρια το πηρε με πεναλτυ,ας μην μεμψιμοιρούμε .
Οπως και ο μπουμπουκος με τις μαλακιες που γραφει,κανει κ.λ.π εξακολουθει να κρατα το βραβειου του ευρωπαιου ΜΑΛΑΚΑ!Ανίκητος,δοξαστε τον

Ανώνυμος είπε...

Πες πες πες στο τελος μπορει να το πιστεψετε (ο Γκαιμπελς ξερει απο αυτα) οτι ηταν πεναλτυ. Η ψυχουλα σας το ξερει. Ακομα δεν περασε μια μερα και χωσανε το ζομπυ το Στουρναρα διοικητη της τράπεζας της Ελλάδας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...