Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Καρατζαφέρης θέλει …..τον... ολικό ….διασυρμό του Σαμαρά.



Ο Καρατζαφέρης, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, απέρριψε τα σενάρια με αφορμή του γεγονότος  με το κάλεσμα του Μπουμπούκου  στην Πρετεντέρια ανατροπή περί ένταξης του στην Ν.Δ. προσθέτοντας πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση επίσημη ή ανεπίσημη από τη ΝΔ.
«Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με κάτι το οποίο δεν μου πάει, δεν μου ταιριάζει, δεν μου κουμπώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, τόνισε ότι από τώρα και στο εξής θα κινηθεί με σύνεση, και με στόχο ώστε να μην εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός.

 Όμως την στιγμή που γνωρίζει, διότι είναι πανέξυπνος πως…. Μια λύση έχει ο Σαμαράς, και αυτή είναι …γρήγορη προσφυγή στις κάλπες. Όπως μπορείτε να δείτε, το να λέει αυτό σημαίνει πως θέλει τον απόλυτο διασυρμό του Σαμαρισκου για να ανοιχτεί η πόρτα της διαδοχής στην Ν.Δ μετά τις πιθανές  καταστροφικές  για αυτήν εκλογές του Φεβρουαρίου.   


Εξαπέλυσε επίσης σφοδρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για αποτυχημένες επιλογές στις περιφέρειες, συμπληρώνοντας: «Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς αντελήφθη το μήνυμα των εκλογών, ιδιαιτέρως κατά την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία του στη λεωφόρο Συγγρού».
«Πιστεύω η είσπραξη του μηνύματος» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, «να είναι σαφής, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική».
Ερωτηθείς και από δημοσιογράφους του STAR αναφορικά με διάφορα σενάρια περί συνεργασιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα σπρωγμένα και από τα Κουρτάκια
parapolitika , ξαναδήλωσε:

«Η ασκούμενη πολιτική από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί, δεν την πιστεύω.

Ταυτοχρόνως όμως, πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας, δείχνει μια ανωριμότητα για να κυβερνήσει τον τόπο.

Χρειάζεται λοιπόν να αλλάξει πολιτική η Ν.Δ, να αλλάξει πολιτική ο κ. Σαμαράς για να μπορέσει να υπάρξει διάλογος που θα σώσει τον τόπο».

Μην ξεχνάμε ότι ο Καρατζαφερης ξέρει πολύ καλά το μιντιακό παιχνίδι για αυτό το συντηρεί παίζοντας τον σκύλο με την γάτα ,για να παίζει στην επικαιρότητα. Όλα τα άλλα είναι στην σφαίρα της φαντασίας του κάθε δημοσιογράφου και τα οποία άλλα συντηρεί ο ίδιος με στοχευμενες διαρροές, και άλλα τα παρουσιάζουν ως έμπιστες πληροφορίες οι δημοσιογράφοι για να έχουν θέμα. Όπως και να το κάνουμε ..πουλάνε οι δηλώσεις του.  

Σημασία έχει ότι τώρα που επέστρεψε  από τον πολιτικό τάφο, δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στην τωρινή Νουδούλα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την εφτάψυχη γάτα την πέταξαν στον Καιάδα αλλά σκαρφάλωσε και βγήκε έξω .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ...ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΧΕΙ ...ΑΠΛΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ
ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο.0001
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ...ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...+2 ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ +1 ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΑ +1 ΑΠΟ + .. ΚΤΛ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ? ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ Α ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι λένε οτι θέλει να σώσει τον Σαμαρά για να μην γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας άλλοι λένε οτι θέλει να διασύρει ολοκληρωτικά τον Σαμαρά, αποφασίστε επιτέλους ποιοί είναι οι σκοποί του Καρατζαφέρη? Εγώ βλέπω οτι αν και μακριά απο την βουλή του κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση και πέφτει μέσα σε όλα και για όλους ακόμα και χωρίς Άδωνη, Βορίδη, Ροντούλη και σία που κάποτε τους είχαν σαν τα γερά του χαρτιά.

Ανώνυμος είπε...

......................Εγώ βλέπω οτι αν και μακριά απο την βουλή του κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση και πέφτει μέσα σε όλα και για όλους ακόμα και χωρίς Άδωνη, Βορίδη, Ροντούλη και σία που κάποτε τους είχαν σαν τα γερά του χαρτιά.

ΕΝΝΟΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΥΔΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΚΑΙ)ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Το σενάριο που γράφεις ixnos δεν είναι άσχημο αλλά δεν πρόκειται να το αποδεχτεί ο χοντρός γιατί ξέρει ότι θα ψάχνει να βρει την ψήφο της μάνας του, αφού μιλάς για βουλευτικές εκλογές που θα λειτουργήσουν συσπείρωτικά για τους νεοδημοκράτες. .Δεν είναι χαλαρές ευρωεκλογές. Ίσως αυτό να λειτουργούσε και ως μοχλός αλλαγής αρχηγού στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές . Εάν συνεχισει πάντως ο Σαμαράς την ίδια πολιτική μερί να αξιωθεί να πάει σε εκλογές ,θα είναι και το τέλος της δεξιάς για πάρα πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Το σενάριο που γράφεις ixnos δεν είναι άσχημο αλλά δεν πρόκειται να το αποδεχτεί ο χοντρός γιατί ξέρει ότι θα ψάχνει να βρει την ψήφο της μάνας του, αφού μιλάς για βουλευτικές εκλογές που θα λειτουργήσουν συσπείρωτικά για τους νεοδημοκράτες. .Δεν είναι χαλαρές ευρωεκλογές.

--------------------------------

Σε περίπτωση εθνικών εκλογών ο ψηφοφόρος ακόμα και δεξιός αν είναι θα το σκεφτεί πάρα πολύ καλά να ξαναπάθει άλλα 4 χρόνια αυτά που έπαθε τα 2 τελευταία χρόνια του Σαμαρά εκτός αν είναι καλοβολεμένος σε κάποιο υπουργείο.

Ανώνυμος είπε...

θυμηθητετο οταν θα ερθει η ωρα.
αυτος εχει τελειωσει πολιτικα
και δεν το ξερει
θα σκασει στην πιατσα το νεο!!!!!!!!!!!! και θα γελασουμε

Ανώνυμος είπε...

Άν ισχύει το ότι παζαρεύει να πάει στον Σαμαρά είναι ένας άθλιος αρχικωλοτούμπας το λέει ένας φανατικός οπαδός του αλλά μέχρι να αποδειχτεί δε μπορώ να το πιστέψω.

Ανώνυμος είπε...

«Δεξιότερα, Κουροπάτκιν!»
Το ψωμί δεν είναι στους γραικύλους της Νουδούλας αλλά στον Ελληνικό Εθνικισμό.
Ψιλά γράμματα αυτά βέβαια, για κάποιον με την νοημοσύνη του Καρατζαφέρη.
Α ρε Καρατζαφέρη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΩ ΤΩ ΑΙΦΟΙΑΙΣ ΜΟΙΑΛΩ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ,,,,,,ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ...Ο ΔΟΥΛΟΣ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ.....ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΦΤΑΨΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΓΑΤΟ ΚΑΤΑΧΕΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ....ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΑΑΑΛΑ.ΒΡΩΜΟΓΑΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΟΥΣΤ ΓΕΜΙΣΕΣ ΣΚ@Τ@....ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΑΤΑ.....μπουαχαχαχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...