Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές αναμένεται να εγκρίνει αργά σήμερα το βράδυ το Α΄ τμήμα του Αρείου Πάγου.



Λες και μπορούσε να κάνει διαφορετικά, εάν θέλει να λέγετε ανώτατο δικαστήριο που σέβεται και τηρεί το Σύνταγμα , και όχι ….εντολοδοχείο της Γερμανίας και των εβραίων .
  
Περίπου λοιπόν στις 8 το βράδυ  αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από τον Άρειο Πάγο η απόφαση για την ανακήρυξη των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ανακήρυξη ή μη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, αλλά και του νέου κόμματος που θεωρείται ως εφεδρική λύση για τις Ευρωεκλογές. 

Ο δικαστικός σχηματισμός που αξιολογεί τους φακέλους των κομμάτων, συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να κρίνει ενστάσεις συμμετοχής που έχουν υποβληθεί για τις ευρωεκλογές. Ένσταση έχει υποβληθεί και κατά της Χρυσής Αυγής, με βασικό επιχείρημα την εγκληματική δραστηριότητα βουλευτών και στελεχών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Α΄ τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο Γ. Χρυσικό, προσανατολίζεται σε απόρριψη της εν λόγω ενστάσεως, δίδοντας τη δυνατότητα στη Χ.Α. να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...