Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τραβούν τα…. μαλλιά τους στην Κρήτη



Άσχημα μαντάτα επεφύλαξε για τους επιχειρηματίες του τουρισμού στην Κρήτη η κατακόρυφη πτώση της ζήτησης από τη ρωσική αγορά, και η μεγάλες ακυρώσεις .Αυτά είναι τα αποτελέσματα των χειραψιών του προδοτοΒενιζελου με τους νεοναζί του Κίεβου, και η μη επίσκεψη της θεοπάλαβης ΟΛΓΑΣ στην Μόσχα. Το ωραίο είναι ότι είχαν απαξιώσει τους ευρωπαίους τουρίστες οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό στο νησί στηριζόμενοι πάρα πολύ στους Ρώσους και τώρα κάθισαν στο παλούκι. Ας ζητήσουν τώρα τα ρέστα για τα διαφεύγοντα κέρδη από τους προδότες που έτρεξαν αθρόα να ψηφίσουν   

Και αυτό καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων, από το 1,5 εκατ. Ρώσων τουριστών και τους 350 χιλ. Ουκρανούς που αναμένονταν πριν από την υποτίμηση του ρουβλιού και την κρίση στην Ουκρανία, πάνω από ένα εκατ. αεροπορικές θέσεις είχαν προγραμματιστεί να καταλήξουν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ήδη παρατηρείται μείωση 35% στις αφίξεις των Ρώσων και 60% των Ουκρανών τουριστών που ήλπιζαν στο φετινό come back των Ρώσων και των Ουκρανών τουριστών.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τα κοροϊδα οι κρητικοι ας απευθυνθουν στο μπενιτο στο πασοκ που τοσο πολυ αγαπανε οι γροθοι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...