Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ποιος είναι ο φέρελπις πολιτικός της αριστεράς και της προόδου που έβαζε καρότο στον ..πισινό του;

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



Γράφει ο Ζούγκλας… Η υπόθεση του πολιτικού ο οποίος έμπαινε σε site γνωριμιών, ανοίγοντας την κάμερα για να κάνει τις πλέον απίστευτες αθλιότητες, αφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η δημοσιοποίηση του όλου θέματος είναι υπόθεση ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοσιογραφική έρευνα και να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους άμεσα ενδιαφερόμενους να πάρουν θέση. Επειδή φαίνεται ότι ορισμένοι κύριοι αισθάνονται ισχυρότεροι από αυτό που είναι πιθανώς στην πραγματικότητα, θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι η ενημέρωση παραμένει, παρά τις όποιες αντιξοότητες, δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση του δημοσιογράφου. Ως εκ τούτου, συμβουλές του τύπου «μην το κάνετε γιατί θα μας βρείτε απέναντι» δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο….. εκτός εάν μας τα ακουμπήσετε χοντρά διότι ως γνωστόν τα καλύτερα ρεπορτάζ είναι αυτά που δεν δημοσιεύονται.

Και μάλλον αυτό συνέβη  γιατί ακόμη περιμένουμε την αποκάλυψη.

Και συνεχίζει …Δεν υπάρχει χώρα στην οποία ο δημοσιογράφος θα αποσιωπούσε υπόθεση με πρωταγωνιστή πολιτικό, ο οποίος χρησιμοποίησε το Internet για να κάνει στριπτίζ ενώπιον αγνώστων και να σπάσει κάθε όριο αυτοσεβασμού με χυδαίες πράξεις, αναγκάζοντας την παρέα των φοιτητών με τους οποίους επικοινώνησε να «ξεράσουν»!...

Επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι όλα αυτά αποτελούν υπερβολές, δημοσιοποιούμε απόσπασμα από το τέλος της ηλεκτρονικής παρακμής, για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει πέσει η πολιτική αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός.

Όχι τόσο εκείνου που πρωταγωνίστησε αλλά των άλλων που τον στηρίζουν πολιτικά. Η κοινωνία έχει ακόμα αξίες ευτυχώς …αλλά εμείς εν ονόματι της κονόμας τις ευτελίζουμε.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συριζαίικη συνομιλία...


-Έρχομαι στο σπίτι σου...τι να φέρω;

-ΚΑΡΟΤΑ

-Tώρα έγραψες ελληνικά ή greeklish;

-Ελληνικά φυσικά, εμείς είμαστε οι μορφωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Να το πω? Να το πω? Ο Σακελλαρίδης Γαβριήλ είναι... Ο πάρα τρίχα δήμαρχος Αθηναίων..

Γαβρίλης Καρότος είπε...

Άμα είσαι ανώμαλος και εκφυλισμένος κάνεις σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο, να μιλάει ο Κασιδιάρης για ηθική!

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο, να μιλάει ο Κασιδιάρης για ηθική!

Ανώνυμος είπε...

Ε, βέβαια, η ελληνική κοιωνία δεν καίγεται και δεν τσουρουφλίζεται από τα μνημόνια της λιτότητας, δεν την απασχολεί η ανεργία ή οι ζωές που χάνονται λόγω έλλειψης περίθαλψης και φαρμάκων -- το μόνο που την απασχολεί είναι το πώς τη βρίσκει στις ιδιωτικές του στιγμές ο κάθε πολιτικός.

Εύχομαι να μην περάσει αυτός ο απροκάλυπτος εκβιασμός, γιατί τότε θα έχουμε γυρίσει πολύ πίσω, πολιτικά και ηθικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...