Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Θέλουν να συνεχίσει ο αποτυχημένος μπάρμπα Κουρέλης, για να …ολοκληρώσει το… έργο του.




Έπειτα από επτά ώρες συνεδρίασης, περίπου στις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής, έγινε γνωστό ότι τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ ζήτησαν από το Φώτη Κουβέλη να μην επιμείνει στην παραίτησή του και να ανακαλέσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος που δημιουργήθηκε από μέλη της πρώην ανανεωτικής πτέρυγας του Συνασπισμού κάνοντας μια μεγαλειώδη… ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. .

Νωρίτερα ο ίδιος ο κ. Κουβέλης είχε πει στους συντρόφους του ότι θα παραιτηθεί αλλά την... επόμενη βδομάδα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος από την προεδρία του οποίου παραιτήθηκε.
 
Από τη συνεδρίαση των κομματικών Οργάνων της ΔΗΜΑΡ απόντες είναι οι Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι είχαν δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες πως, αν ο κ. Κουβέλης επιθυμεί να είναι ξανά πρόεδρος, δεν θα συμμετέχουν στις διαδικασίες.

Κατά τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων, ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης ζήτησε από την «ηγετική ομάδα» να αναλάβει τις ευθύνες της, καλώντας τους με αυτόν τον τρόπο να παραιτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...