Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ας ετοιμαστούν οι..κώλοι. Θα φάνε το πήδημα του αιώνα . Άντε να μετακομίσουμε.



«Οι ευρωεκλογές παραδοσιακά είναι μια χαλαρή ψήφος, μια ψήφος διαμαρτυρίας, που είθισται να ενισχύεται η αντιπολίτευση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΑΝΤ1...
Πρόσθεσε πως «δεν τίθεται ζήτημα να μην εξαντλήσουμε την τετραετία μας». Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η πρώτη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Στην ευρωκάλπη μπορεί οι πολίτες να στέλνουν κάποιο μήνυμα, δεν μας εκπλήσσει, είπε μιλώντας στον Alpha, προσθέτοντας πως λαμβάνοντάς το υπόψη «πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, θα βγάλουμε συμπεράσματα από όλες τις κάλπες, πρόσθεσε.

Κύκλοι Υποστήριζαν ότι με βάση την εικόνα που υπάρχει δεν τίθεται για τη ΝΔ θέμα πρόωρων εκλογών, καθώς η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και θα ολοκληρώσει το κυβερνητικό της έργο.
Αναγνωρίζουν βέβαια ότι υπάρχει κόπωση εκ μέρους του κόσμου, λόγω των μέτρων που έχουν μέχρι σήμερα ληφθεί. Την ίδια στιγμή οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι υπογραμμίζουν ότι η ΝΔ έλαβε το μήνυμα των exit poll, αλλά και της κάλπης, υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι με βάση τα αποτελέσματα αποδοκιμάστηκε η πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει πρόωρες εκλογές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...