Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Νικητής η αποχή με +491.746 ψήφους



Ο καθένας μας θα ήθελε τα εκλογικά αποτελέσματα κάπως… αλλιώς, ανάλογα με την προσδοκία της μονοσήμαντης ψήφου που έριξε στη κάλπη.
 Όμως σταθμίζοντας τη χρονική συγκυρία, οι μεγάλοι χαμένοι της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, είναι κατά σειρά πολιτικής σπουδαιότητας:

  Α. ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ


1. Ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχασαν 88.388 ψήφους, σε σύγκριση με τις ψήφους που είχαν πάρει στις εθνικές εκλογές του 2012. Με λίγα λόγια, ενώ η προδοτική συγκυβέρνηση πολιτικών απατεώνων καταρρέει, ο λαός δείχνει στον Τσίπρα, ότι δεν τον εμπιστεύεται, ότι δεν τον θέλει ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ από την εκλογική του δύναμη.
2. Ο παχύσαρκος ιδιαίτερα στον ανεγκέφαλό του Βενιζέλος και το ψευδοΠΑΣΟΚ, αν και συμμάζεψαν από ένστικτο αυτοσυντήρησης και μόνο, τον κάθε κοπρίτη που μπαινοβγαίνει παντού και στο ψευδοΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέρχονταν, ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. Έχασαν σχεδόν το 50% της εκλογικής τους δύναμης, που μεταφράζεται σε απώλεια -375.879 ψήφων!!!!


3. 529.530 ακόμα ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τη ΓΙΑΦΚΑ του ΣΑΜΑΡΑ και της πολιτικής συμμορίας του, που κουμαντάρουν τη συντηρητική παράταξη της ΝουΔου και την ξεφτιλίζουν καθημερινά με τα προδοτικά ξεπουλήματα του Εθνικού πλούτου. Η συντριβή του είναι πολύ μεγαλύτερη και ανάλογη με αυτήν του μεγαλοπροδότη Βενιζέλου.


4. Η οργή του λαού, έπεσε κεραυνοβόλα στη προδοτική ψευδοαριστερά ΔΗΜΑΡ, του Κουβέλη. Αναλογικά με την εκλογική δύναμη που είχε, η απώλεια -216.291 ψήφων, είναι ΔΙΚΑΙΗ και καθολικός ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ.


5. Πανωλεθρία υπέστησαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της ερμαφρόδιτης πολιτικής συμπεριφοράς του Πάνου Καμμένου χάνοντας  264.870 ψήφους . Πάνο Καμμενε, το πρόβλημα δεν είναι ότι δήθεν σε αποκλείουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά το ότι αλληθωρίζετε όλοι σας εκεί μέσα, στην ιδέα της συγκυβέρνησης!!!! Με ποιους ονειρεύεσαι ρε Καμμένε, μια δήθεν κυβέρνηση εθνικής ενότητας???? Με ποιο πιθανό κοινό πρόγραμμα, πέρα του ότι θα προσυπογράψεις αναδρομικά όλα τα μνημόνια.

6. Ακόμα μια αξιόλογοι εκλογική πανωλεθρία, είναι αυτοί των υποεργολάβων Οικολόγων-πράσινων, των οποίων η μικροδιάσπαση αναπληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα από τους Πειρατές, που χαριεντίζονται με τον…. Καλαφάτη!!!!! Στη κυριολεξία εξαφανίζονται, με απώλεια -133.912 ψήφων, αριθμό τεράστιο για το πρώην μέγεθός τους!!!!


7. Παρά τον τεράστιο αριθμό κομματικών συνδυασμών, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, αφού δεν υπάρχει πραγματική εναλλακτική επιλογή, παρά μόνο, μια πλειάδα μόνιμων και καινοφανών πολιτικών καιροσκόπων. Η καθήλωση τέτοιων προσώπων, σε ασήμαντα εκλογικά ποσοστά και σε μικρό αριθμό ψήφων, δείχνει ότι παρεούλες 50 έως 150 προσώπων, ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. Καζάκης, Χατζημαρκάκης, Κατσανέβας, Λεβέντης, Αλαβάνος, Τζουμάκας, Τζήμερος, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κολλάτος, Κυνηγοί κλπ εθνοσωτήρες, πρέπει να καταλάβουν, ότι δεν χρειαζόμαστε απορροφητικούς σάκους πάσης διαμαρτυρίας και πάσης μαλακίας.
Β. ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ


1. ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ των πρόσφατων ευρωεκλογών, η…. ΑΠΟΧΗ. Όλοι επωφελούνται από τη μη συμπερίληψη των ποσοστών της στα εκλογικά αποτέλεσμα, αλλά κανένας δεν μπορεί να αγνοεί τους απόλυτους αριθμού, που μας λένε, ότι σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του 2012, η ΑΠΟΧΗ, αύξησε την εκλογική της δύναμη, κατά +491.746 ψήφους!!!!!! Αν αυτές οι ψήφοι είχαν τη πραγματική τους θέση στον πίνακα ποσοστών των εκλογικών αποτελεσμάτων, από χθες ΝουΔού, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, θα είχαν ξεκινήσει διαδικασίες αντικατάστασης των ηγεσιών τους
2. Ο πλέον κερδισμένος των ευρωεκλογών, είναι ο ΠΟΤΑΜΙσιος Σταύρος Θεοδωράκης, που έτυχε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ προβολής από τα ΜΜΕ των εργολάβων, των τραπεζιτών, χωρίς να λέει απολύτως τίποτα, χωρίς να μαζεύει κόσμο. Λειτούργησε σαν επιτυχημένος σχετικά απορροφητικός σάκος και μάζεψε από παντού, 376.629 ψήφους. Το πρόβλημα του εγκάθετου δημοσιογράφου, οργάνου του τροϊκάνικου καθεστώτος, αρχίζει από σήμερα, που θα είναι υποχρεωμένο να παίρνει θέσεις. Δίκοπο μαχαίρι. Αν είναι καταγγελτικός με λόγο ουσίας, θα κάνει ζημιά στο σάπιο καθεστώς και δεν νομίζω ότι γι” αυτό τον επέλεξαν και τον έβαλαν στο πολιτικό σκηνικό. Αν ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να λέει από μαλακίες μέχρι τίποτα, σαν φανερό μπαστούνι του του πολυτραυματισμένου και χαροπαλεύοντος σάπιου καθεστώτος, θα βουλιάξει πολύ πιο γρήγορα από τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, και στις επόμενες εκλογές, θα ακούμε για ΕΛΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ.
3. Δεύτεροι μεγάλοι κερδισμένοι, είναι και οι της Χρυσής Αυγής. Στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, κατέγραψαν ουσιαστική νίκη, αφού ΑΥΞΗΣΑΝ την εκλογική τους δύναμη, κατά +110.384 ψήφους!!!!! Αυτή την εκλογική νίκη, δεν μπορεί να την αγνοήσει ή να την αμφισβητήσει κανείς
4. Αρκετά κερδισμένο και το ΚΚΕ, το οποίο πήρε μια γερή ανάσα +70.240 ψήφων. Σε ποσοστό αύξησης φαίνεται σημαντικό, αλλά ο πραγματικός αριθμός, σε σύγκριση με τα όσα τραβάμε, είναι ασήμαντος. Αν ήταν σημαντικός ο απόλυτος αριθμός, θα πρέπει να αναφερόμασταν σε επιτυχίες του Κατσανέβα, του Λεβέντη κλπ, για τις ψήφους μου μάζεψαν.


5. Ανάσα για τον ΛΑ.Ο.Σ. . Επωφελήθηκε του ότι αφού έφυγε σταμάτησαν να τον βαράνε, αφού δέρνανε άλλους και προσεταιρίστηκε +56.821 ψήφους πελαγοδρομούντων.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ και ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, για να μη σας δουλεύουν Σαμαράδες, Βενιζέλοι, αλλά και πεντόβολοι Τσίπρες!!!!!


Με βοήθεια από τον ΜπαρμπαΝίκο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι χαμενοι κερδισαν

Ανώνυμος είπε...

ουστ κρυφοφασισταρια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...