Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Θρήνος για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στα Χανιά



Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 20χρονου Χανιώτη.
Ο 20χρονος εισήχθη στο Νοσοκομείο Χανίων την περασμένη Πέμπτη με έντονους πόνους στο στομάχι ενώ λίγο αργότερα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.
Πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τί ακριβώς συμβαίνει τα όργανα του άτυχου νεαρού άρχισαν να καταρρέουν ώσπου εξέπνευσε το βράδυ της Παρασκευής.
Ο χαροκαμένος πατέρας εξήγησε στους ιατρούς πως ο νεαρός είχε έρθει σε επαφή με ένα ποντίκι το οποίο ήταν ψόφιο προκειμένου να το πετάξει στα σκουπίδια.
Σύμφωνα με τον διευθυντή υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χανίων, νευροχειρουργό Γιώργο Αρχοντάκη, είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, νόσο που μεταδίδεται από ποντίκια. Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εκδήλωσε υψηλό πυρετό και σηψαιμία και το βράδυ της Παρασκευής, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.
Το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και γενικότερα η κοινωνία των Χανίων θρηνεί για την απώλεια του Μιχάλη Φουντουλάκη.

Το σοκ από την ξαφνική απώλεια του 20χρονου τερματοφύλακα του Δ.Α.Α.Ο.Χ. (τρίτος από αριστερά στους όρθιους) είναι μεγάλο και από την πρώτη στιγμή φίλοι, πρώην και μέχρι πρότινος συμπαίκτες του εξέφρασαν την οδύνη τους για το γεγονός ότι έφυγε τόσο άδικα ένα παιδί, που ήταν μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Παίδων του Α.Ο. Χανιά. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στο ρόστερ του Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Η αγάπη του ήταν μεγάλη για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, αφού ο πατέρας του Στέλιος Φουντουλάκης, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. Χανίων. 


Ψήφισμα της ΕΠΣ Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων στο άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του Δ.Α.Α.Ο.Χ. Φουντουλάκη Μιχαήλ αποφάσισε ομόφωνα όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2.Παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
3.Καταθέσει χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
4.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...