Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι Ισπανοί Διέσυραν τους γερμανούς μέσα στο Μόναχο



Το πιο μεγάλο Ευρωπαϊκό κλαμπ έστειλε μήνυμα στους Γερμανούς της Μέρκελ γελοιοποιώντας το "καμάρι του Μονάχου" το οποίο φιλοδώρησε με 4 γκολ μέσα στο Μόναχο! Δεν μπορούσε να χτίσει αυτοκρατορία η Μπάγερν και ευτυχώς που βρέθηκε η Ρεάλ για να αποκαθηλώσει αυτό το απαίσιο ποδόσφαιρο.
Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα ημιτελικά, η «βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την προίκα της από το πρώτο ματς (1-0) και με οδηγό τον Σέρχιο Ράμος, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο (16’, 20’) περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα.

Χαρακτήρα θριάμβου απέναντι στην «ταραχή» της άμυνας των Βαυαρών έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 34’. Μετά το «σοκ» του 2-0 οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους για πρόκριση και πήγαν σε συντηρητικό τέμπο το ματς. Ο Πορτογάλος όμως έκανε ακόμη μεγαλύτερο τον… πόνο των Βαυαρών κάνοντας το 4-0 στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Τεράστιο πλήγμα για τη Ρεάλ η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο έμπειρος Βάσκος θα απουσιάσει από τον τελικό της διοργάνωσης. Αρκετές αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Μπάγερν τόσο στον Γκουαρντιόλα όσο και σε παίκτες της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...