Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Έπεσαν οι μάσκες των πολιτικά, πρόστυχων και άθλιων .



Παραθέτουμε  την ανακοίνωση παραίτησης του δολοπλόκου Μπαλτάκου από τη θέση του γ.γ της κυβέρνησης:

Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του κόμματος αυτού.

Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.

Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες κι εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.

Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλον, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί «σκευωρίας» δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Η είδηση είναι ότι ο Μπαλτάκος επιβεβαιώνει τη γνησιότητα του video. Όλα τα άλλα δεν μπορεί λογικός άνθρωπος να τα πιστέψει, διότι εάν τα πιστέψουμε, σημαίνει ότι τέτοια «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» λένε και στον κοσμάκη για να τον ξεφορτωθούν .
Για το εάν ο Δενδιας  με τον Αθανασίου σε συνεννόηση με εντεταλμένη δικαιοσύνη ΕΣΤΗΣΑΝ και επέβαλλαν τις προφυλακίσεις… ΜΟΚΟ.
Κύριε ανεκδιήγητε εδώ αποκαλύπτετε ότι ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ διόρισε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επειδή ήταν κοντοχωριανοί, και ότι ξεπληρώνει τις χάρες πίσω στην κυβέρνηση. Μετά από αυτό πόσο καιρό θα πρέπει να παραμείνει στην θέση της μια χαριστικά διορισμένη κατά τα λεγόμενα σου; Οι υπουργοί σας μπορούν να κάνουν συλλήψεις θέλουν με ένα τηλεφώνημα ,ότι με μια προκαταρτική εξέταση λίγων λεπτών μπαίνουν υποθέσεις των υμετέρων στο αρχείο , και ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας έντιμος να καταγγείλεις την διαφθορά.

ΣΑΝ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ.

Γιατί δεν έχουν χώσει στα σίδερα τον Μπαλτάκο; Δεν συνωμοτεί με μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Ρε δικαστές της Μέρκελ... ρόμπες ξεκούμπωτες έχετε γίνει!

 

Τι να περιμένεις από δικαιοσύνη των κατακτητών... Ακόμη δεν ασκήθηκαν διώξεις στα γερμανοτσογλάνια Σαμαρά-Βενιζέλο, τους υπουργούς που έστησαν τη σκευωρία και φυσικά τους ξεπουλημένους δικαστές. Ο ναζισμός κι ο φασισμός τσακίζονται από τους λαϊκούς αγώνες κι όχι από δικαστές των μνημονίων, υπερασπιστές του Πάχτα, των τραπεζών, του νεοφασίστα Γεωργιάδη κι όλων των δωσίλογων...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...