Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Και αν τώρα, λέμε εμείς, το δημοσιεύσουν …μυστικές υπηρεσίες, τι θα γίνει;



Θα συλλάβουν ..βουλευτές;

Σιγά μην συλλάβουν και το.. Υoutube



Τη δημοσιοποίηση παράνομου υλικού όπως η συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη προσπαθεί να προλάβει με διαταγή της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη...
Τη σύλληψη ακόμα και εν ενεργεία βουλευτών, μέσω της κίνησης αυτόφωρης διαδικασίας, σε περίπτωση που δημοσιοποιηθεί εκ νέου παράνομο υλικό, διέταξε σήμερα Δευτέρα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη.

Παράλληλα, η κ. Κουτζαμάνη ζήτησε να αξιολογηθούν δημοσιεύματα που της απέστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας προκειμένου να διαπιστωθεί αν από την επίμαχη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη προκύπτει άσκηση βίας και εκβιασμών σε βάρος μελών της κυβέρνησης και πολιτικών προσώπων.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάσθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, μαζί με σχετικά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, που κάνουν αναφορά για το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής βίντεο με οπτικοακουστικό υλικό από μέλη της «Χρυσής Αυγής».
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου τον σχετικό φάκελο.
Με το ίδιο διαβιβαστικό έγγραφο, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει ο επίμαχος φάκελος να συσχετιστεί με την υπάρχουσα δικογραφία, για την οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παν. Μπαλτάκος, να αξιολογηθεί και να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί ή όχι η τέλεση του αδικήματος της βίας, ή απειλής βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος (άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα) ή άλλη αξιόποινη πράξη.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν την ενημέρωσαν ότι υπεράνω όλων είναι το εθνικό συμφέρον, και όταν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να μην αποκρύψει οτιδήποτε το αφορά. Δηλαδή εάν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποδείξεις ότι ένας υπουργός δούλεψε εις βάρος της χώρας με απρόβλεπτες συνέπειες, μπορεί να απαγορευτεί η δημοσιοποίηση; ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ πριν βγάλει… ΝΟΤΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και απαγορεύσεις να κάνουν όταν θα βγουν τίποτα βίντεο θα πλημυρίσει το διαδίκτυο, και άντε να τρέχουν . Ο λαός πρέπει να τα μαθαίνει ΟΛΑ. Τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο βρωμικη ειναι η δικαιοσυνη σας κυρια μου...?

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΛΕΥΜΑ. ΕΧΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ουδέποτε στην χώρα η δικαιοσύνη έφτασε σε τέτοιο εξευτελιστικό σημείο . Τα βάζουμε με την κυβέρνηση αλλά έχουν τεράστιες ευθύνες, όλες οι εξουσίες. Από μόνη της μια εξουσία δεν μπορεί να καταφέρει τόσα πολλά αίσχη και αποτρόπαιες εθνικά πράξεις. Χρειάζεται την συνεργασία όλων των εξουσιών . .

Ανώνυμος είπε...

Βάσει των δημοσιευμάτων έπραξε; Kαι τον Παναθηναικάκια Ντογιάκο γιατί δεν τον κάλεσε για …εξηγήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλά νομίζει η κυρία Γκουτζαμάνη ότι μπορεί έτσι αβασάνιστα να κάνει κατάλυση του συντάγματος; Aπο που αντλεί αυτή την δύναμη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...