Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Tον διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες



Διαγράφηκε ο βουλευτής της Α΄Αθηνών και υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά, έπειτα από την κίνησή του να μην ψηφίσει το άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου (δήλωσε "παρών").

Ο βουλευτής δεν είναι τυχαίος και συγκεντρώνει ισχυρή στήριξη στο εσωτερικό της ΝΔ (είχε λάβει ως υποψήφιος γραμματέας κόντρα στην κομματική γραμμή το 35% των ψήφων).


Θα έχει επιπτώσεις η διαγραφή του και ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Εχει σχέση, σίγουρα και με τις δημοτικές εκλογές. Ήθελαν από καιρό να τον διαγράψουν και τώρα βρήκαν την αφορμή.


Είναι η δεύτερη απώλεια της ΝΔ μετά την παραίτηση Μ.Χαρακόπουλου από την κυβέρνηση.

Επι της ψηφοφορίας, το άρθρο 1 που περιλαμβάνει τα διαρθρωτικά μέτρα της έκθεσης του ΟΟΣΑ έλαβε 152 «ΝΑΙ» καθώς διαφοροποιήθηκε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης που δήλωσε «ΠΑΡΩΝ» με αποτέλεσμα να τον διαγράψει από την ΚΟ της ΝΔ ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Το άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έλαβε 151 «ΝΑΙ» και αυτό γιατί καταψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενώ ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε «ΠΑΡΩΝ».

Από την διαδικασία απουσίαζαν ο Ανδρέας Ψυχαρης και η Αντζελα Γκερέκου οι οποίοι με επιστολή που δεν προσμετρείται δήλωσαν πως αν παραβρίσκονταν θα ψήφιζαν «ΝΑΙ».

Επιπροσθέτως, υπερ των άρθρων ψήφισαν οι κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης. Δηλαδή η κυβέρνηση επιστράτευσε και τις εφεδρείες της για το πολυνομοσχέδιο...

 

Χυδαία "επίθεση" Βενιζέλου κατά Κακλαμάνη...

 

Λεονταρίδης και Ταγαράς, οι νέοι αναπληρωτές υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος...

 

Αποκάλεσε τον Απόστολο Κακλαμάνη "πουστόγερο"; Ε Ρε γλέντια!






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ . ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ....
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.. ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΙΓΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΑ ΦΟΡΑ . ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...