Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Tην Ρεπούση την πήρε ο πόνος για.... το ότι σπαταλάμε …βενζίνα



Όμως δεν «ενδιαφέρθηκε» για αυτά που άρπαξε προκειμένου να μας προπαγανδίζει τους παγκοσμιοποιητες. Ούτε οι πουτάνες της οδού Αθηνάς δεν χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές .
Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τις στρατιωτικές παρελάσεις άφησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.
Όπως ανέφερε, πριν τέσσερα χρόνια είχε ληφθεί η απόφαση να συμμετέχουν στις παρελάσεις μόνο πεζοπόρα τμήματα και συμπλήρωσε λέγοντας ότι "μού κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι σε συνθήκες λιτότητας, η κυβέρνηση αποφασίζει να επαναφέρει τα μηχανοκίνητα άρματα και τα μαχητικά αεροπλάνα στις παρελάσεις".
"Ένας λαός οφείλει να θυμάται το παρελθόν του, αλλά ο τρόπος που το θυμάται, το διδάσκει και το δοξάζει, έχει να κάνει με το ποιο είναι αυτό το κράτος, τη φυσιογνωμία του και τις πολιτικές του. Δεν είναι ουδέτερα αυτά τα πράγματα και σ' αυτές τις συνθήκες που περνά η χώρα πιστεύω ότι υπάρχει ένας πολύ ισχυρός συμβολισμός, ο οποίος είναι μιλιταριστικός" πρόσθεσε.
Αλλά και για τις μαθητικές παρελάσεις επανέφερε τις επιφυλάξεις της, λέγοντας:
"Γνωρίζετε ότι είναι ένας θεσμός που προέρχεται από τον Ιωάννη Μεταξά και δεν υπάρχει σε άλλες χώρες -τουλάχιστον στις άλλες χώρες της ΕΕ- και πρέπει να τα σκεφθούμε όλα μαζί. Τον τρόπο που δοξάζουμε και θυμόμαστε το παρελθόν μας".





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ασχολουμαστε με πορνες ,δεν αξιζει.Βεβαια με την απελευθερωση μας εχουμε τον καιρο να την στειλουμε εκει που της πρεπει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...