Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Kάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την κουμπάρα του Γ.Καρατζαφέρη που την θέλουν “εξαφανισμένη”. Ξέρει κάτι ο πρόεδρος ;



Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής  χειρίζεται την πολύ περίεργη υπόθεση της “εξαφάνισης” της  Θάλειας Χούντα, συζύγου του δικηγόρου Νίκου Μπούρα. Την προηγούμενη Παρασκευή ο σύζυγος και η αδερφή της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Ασφάλεια . Κάποια στιγμή ο δικηγόρος και συζυγός της λέει ότι δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άνδρα από απόκρυψη. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκβιαστικό χαρακτήρα. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία επικοινωνίας.
Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος ήταν πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ του ΓΙώργου Καρατζαφέρη που τους είχε παντρέψει κιόλας όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Συγ-κούμπαρος ήταν ο καρδιολόγος Παπαμιχαήλ-γιατρός του προέδρου- και ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος που είχε στο παρελθόν προβλήματα και εμπλοκές σε οικονομικά αδικήματα.  Η κ.Χούντα είχε κατέβει και ως υπ.βουλευτής του ΛΑΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί  ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η Θαλεια Χούντα επισκεπτόταν πολύ συχνά την ΓΑΔΑ για προσωπική της υπόθεση.
Πριν δέκα ημέρες είχε ξαναπάει στη ΓΑΔΑ λοιπόν, όπου και φέρεται να δημιούργησε επεισόδιο με έναν από τους αστυνομικούς αναφορικά με τον έλεγχο που υφίστανται όλοι οι πολίτες που θέλουν να εισέλθουν στο κτίριο.
Μάλιστα είχε επισκεφτεί και τον επικεφαλή της Άμεσης Δράσης, τον Ταξίαρχο κ.Ζιάγκα. Τώρα για ποιους λόγους επισκέφτηκε τον Ταξίαρχο αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Επεισόδιο όμως φέρεται να είχε δημιουργήσει και στο τμήμα της Καλλιθέας η της Καισαριανής όπου είχε μεταβεί για να ανανεώσει ή να εκδώσει διαβατήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έλαβε χώρα αναφορικά με τις φωτογραφίες που απαιτούνται για το διαβατήριο.
Μπορεί λοιπόν να σκεφτόταν ακόμη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τέλος να σημειώσουμε ότι η Θαλεια Χούντα είναι κόρη στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία στα Μεσόγεια .
Η ΥΠΟΘΕΣΗ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ”
Δύο υποθέσεις από το παρελθόν ανασύρουμε οι οποίες είχαν σχέση με την κ.Χούντα. Η μία για μια καταγγελλόμενη υπόθεση “βιασμού” και η άλλη για “σεξουαλική παρενόχληση” που διαψεύστηκε.
Διαβάζουμε για την “σεξουαλική παρενόχληση”:
“Μετά την υπόθεση Μαντούβαλου, που τάραξε ακόμα περισσότερο τα νερά στην κυβέρνηση, μια νέα κατηγορία έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στο ήδη φορτισμένο κλίμα.
Ο Παναγιώτης Μελάς κατηγορείται ότι παρενόχλησε με σεξουαλικά υπονοούμενα υποψήφια του ΛΑΟΣ, η οποία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε με επιστολή και στον κ. Καραμανλή.
Ο βουλευτής, πάντως, αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι η υπόθεση είναι στημένη από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος με τη σειρά του υπέδειξε τον Πέτρο Μαντούβαλο ως τον υπεύθυνο για τη διαρροή στη δημοσιότητα της καταγγελίας της υποψήφιας βουλευτού, Θάλειας Χούντα.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα λόγω της έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και τον Γιώργο Παπαδάκη διαβάστηκε και επιστολή της κυρίας Χούντα”.
makeleio.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε να χαίρεσαι τον θηλυκό Αδωνη την Τάνια .Μπήκε και αυτή στην βουλή. Μα τι στο διάολο, όλα τα σκατά είχες κάνει στελεχάρες; Για αυτό και μόνο επειδή γέμισες σκουπίδια την πολιτική πρέπει να σε στείλουν στον κάδο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...