Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Kαι τι είναι μωρή οι..Ρώσοι; Οι γκόμενοι σου; Αυτούς τους «σκότωσες» με την κ….. σου








Δεν της είπαν ότι δεν γαμά ....βρωμόκωλες;
Τον αφανισμό όλων των Ρώσων στην Κριμαία και την Ουκρανία ακούγεται να ζητά η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, που διέρρευσε στο Youtube.

«Αυτό που συνέβη ξεπερνά όλα τα όρια. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους» ακούγεται να λέει η Τιμοσένκο προσθέτοντας ότι «αν ήμουν εγώ ηγέτης δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να πάρουν την Κριμαία».
Σε κάποιο άλλο σημείο η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας ακούγεται να λέει ότι χρειάζεται ακόμα και ο πυρηνικός όλεθρος κατά των 8 εκατ. Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία.
Η ίδια η Τιμοσένκο παραδέχθηκε ότι το περιεχόμενο της συζήτησης που έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, είναι αληθινό εκτός από το κομμάτι του πυρηνικού ολέθρου.
Τον “μπάσταρδο”, όπως τον χαρακτηρίζει, πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν νεκρό “με μία σφαίρα στο κεφάλι”, την Ρωσία “στάχτη”, αλλά και πυρηνικά όπλα κατά των ρωσόφωνων Ουκρανών, ονειρεύεται η πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Yulia Tymoshenko σε συνομιλία που υποκλάπηκε – προφανώς από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες με τον Nestor Shufrych πρώην βοηθό γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.Στη συνομιλία αυτή που καταγράφηκε στις 18 Μαρτίου- η Tymoshenko, σύμφωνα με ρωσικές στρατιωτικές πηγές, ακούγεται εκτός εαυτού να μιλά για την ανάγκη να πολεμήσουν τους Ρώσους ακόμη και τους ρίξουν πυρηνικά μέχρι να τους μετατρέψουν σε στάχτη. ην ώρα που ο Shufrych δήλωνε σε «κατάσταση σοκ» η Tymoshenko φέρεται εξοργισμένη από το δημοψήφισμα στην Κριμαία: «Γαμώτο! Πρέπει να αρπάξουμε τα όπλα και να πάμε να καθαρίσουμε αυτούς τους αναθεματισμένους katsaps (όρος που χρησιμοποιείται υποτιμητικά για τους Ρώσους στην Ουκρανία). Μαζί με τον αρχηγό τους».
Στο δε ερώτημα τί πρέπει να γίνει με τους 8.000.000 καθαρούς Ρώσους, που έχουν απομείνει στην Ουκρανία, η Γ.Τιμοσένκο απάντησε: «Γαμ…έ τους. Πρέπει να τους ρίξουμε με ατομικά όπλα»
Η Tymoshenko η οποία θέλει να κατέβει υποψήφια στις επόμενες προεδρικές εκλογές εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι “θα βρει ένα τρόπο να εξαφανίσει αυτούς του μαλ…ς” εννοώντας του Ρώσους.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της αναφέρει:
«Θα χρησιμοποιήσω όλες μου τις διασυνδέσεις. Θα το θέσω σε όλο τον κόσμο, μόλις θα είμαι σε θέση, έτσι ώστε να το κάνω σίγουρο. Γαμώτο. Ούτε μια σπιθαμή γης δε θα μείνει όρθια εκεί που βρίσκεται η Ρωσία σήμερα».
«Θα αρπάξω το όπλο μου, ξέρεις για τι πράγμα μιλάω και θα πυροβολήσω τον μπάσταρδο Πούτιν στο μέτωπο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το οπλο στο οποιο κανει αναφορα αυτη η μαυρη μαγισσα φυσικα δεν ειναι σαν αυτα τα συνηθισμενα...αυτη ειναι νεκρη και ακομα δεν το εχει καταλαβει.Οι μασκες επεσαν...οποιος καταλαβε καταλαβε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...