Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μόνο ..γκέι δεν ...θα την ήθελαν για περιφερειάρχυσσα



Αll Time Classic… Γυναίκα για την ακρίβεια!

"Ξεκινώ τη διεκδίκηση της Περιφέρειας, μπαίνοντας μπροστά σε μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινή την αγάπη για τον τόπο μας και η πίστη στις προοπτικές του. Η Περιφέρεια έχει τεράστιες δυνατότητες που μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν. Με ένα άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο, γεννημένο από τα σπλάχνα αυτού του τόπου και με αιχμή τα πιο δυναμικά κομμάτια της τοπικής κοινωνίας.
Αυτό θα είναι το μεγάλο μας όπλο στη μάχη, όχι μόνο για να αποτρέψουμε την περαιτέρω αποδυνάμωση της Περιφέρειάς μας αλλά και για να δείξουμε σε όλους πώς ένα από τα πιο εγκαταλειμμένα από την κεντρική διοίκηση κομμάτια της χώρας μπορεί, στηριγμένο στη δική του συλλογική ευφυΐα και δυναμική, να αποτελέσει παράδειγμα ευημερίας και προόδου.

Στόχος μας είναι τα Επτάνησα να εξελιχθούν σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Ελλάδας. Ένα πρότυπο αυτό-οργάνωσης και αυτονομίας που θα δίνει πραγματικές ευκαιρίες στους ανθρώπους του. Και που πάνω απ’ όλα δεν θα αφήνει ΚΑΝΕΝΑΝ στη μοίρα του.

Ξεκινώ έναν δύσκολο αλλά συναρπαστικό αγώνα. Γι’ αυτό προσκαλώ όλους όσοι αισθάνονται χρήσιμοι για τον τόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά μας.

Κάποτε γράψαμε ιστορία δείχνοντας στην Ελλάδα το δρόμο για να γίνει ένα σύγχρονο κράτος. Μπορούμε ξανά"

Άντζελα Γκερέκου
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

 

Ότι και να κάνουν, την…..Γκερέκου δεν την φτάνουν

 

Τι Καρφάνια και τρίχες. Έχουμε… ΓΚΕΡΕΚΟΥ?


H Γκερέκου κάνει μπάνιο γυμνόστηθη! (ΒΙΝΤΕΟ)



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι πηδά ο μπαγάσας ο ΤΟΛΗΣ.Η γυναίκα είναι άπαιχτη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ....
ΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...