Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εμείς σας δίνουμε το βίντεο της Τζούλιας, γιατί του Μπαϊκάλ είναι της πλάκας






Γεμάτη ροζ βίντεο φαίνεται ότι είναι η Τουρκία! Νέες αποκαλύψεις έρχονται να συγκλονίσουν την Άγκυρα, σύμφωνα με τις οποίες, ο Ερντογάν βρισκόταν πίσω από τη διαρροή, το 2010, ενός ερωτικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, Ντενίζ Μπαϊκάλ.

Εμείς όμως σας δίνουμε να δείτε την …ΤΖΟΥΛΙΑ : Μας το ζητήσατε; ξαναδείτε το η έστω εδώ   Η Ντούβλη…. αλογόκριτη στο dvd που στέλνουν τις τουρκάλες να …αλλάζουν σεντόνια, και γιατί οι τούρκοι αρέσκονται ….σε dvd της πλάκας.

Ο Ερντογάν επέμεινε την Τετάρτη ότι η τελευταία ηχογράφηση, αυτή που τον «καρφώνει» για το ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ ήταν «αποτέλεσμα μοντάζ». Κατά τη διάρκεια ομιλίας του εν όψει των δημοτικών εκλογών της 30ής Μαρτίου, ο Ερντογάν κατηγόρησε τον νυν αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για εμπλοκή στη διαρροή του ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ. Από την πλευρά του ο Κιλιτσντάρογλου παρομοίασε την υπόθεση με το σκάνδαλο Γουότεργκέιτ. «Είναι μία άλλη εκδοχή του Γουότεργκέιτ που συνέβη στις ΗΠΑ. Αυτός (ο Ερντογάν) πρέπει να κάνει αμέσως ανακοίνωση» τόνισε από την Μανίσα ο Κιλιτσντάρογλου.
Την ίδια ώρα, ο πρώην αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντενίζ Μπαϊκάλ, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε να πει περισσότερα για την υπόθεση, τονίζοντας ότι τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο του Ερντογάν «Θα περιμένουμε ανακοίνωση. Τότε θα κάνουμε κι εμείς το αναμενόμενο» πρόσθεσε.
Για την ιστορία το Μάιο του 2010 ο Ντενίζ Μπαϊκάλ παραιτήθηκε από την ηγεσία του CHP μετά τη δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο στο YouTube, στο οποίο λέγεται ότι εμφανιζόταν ο Μπαϊκάλ σε περιπτύξεις με γυναίκα πολιτικό. Τότε ο βετεράνος πολιτικός είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ως πολιτικά υποκινούμενο τονίζοντας ότι επρόκειτο για συνωμοσία εναντίον του.
Εν τω μεταξύ ο Ερντογάν, στη χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση, απάντησε εμμέσως στις φήμες ότι την 25η Μαρτίου θα μεταδιδόταν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο του Ταγίπ Ερντογάν με την γνωστή δημιογράφο Σαμγελί. «Όλοι περίμεναν ότι θα έρθει το χάος, πού είναι το χάος;» είπε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...