Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μαϊμού "πόθεν αίσχος" από τον Μπουμπούκο.



Για αυτό τρέμει να μην πέσει η κυβέρνηση . Είναι ανθυγιεινό  το κλίμα στον Κορυδαλλό.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου λοιπόν, Αθανάσιος Κατσιρώδης διαβίβασε στη Βουλή την μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Υγείας για να αποφασιστεί η άρση της ασυλίας του.

Η καταγγελία αυτή αναφέρει πως έχει διαπραχθεί εκ μέρους του υπουργού ψευδής δήλωση πόθεν έσχες. Σε αυτή ο Γιώργος Αλαϊάδης ισχυρίζεται ότι ο υπουργός Υγείας το 2007 αγόρασε μεζονέτα 217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής, έναντι του ποσού των 274.938 ευρώ. Υποστήριζε δε ότι η αξία του επίμαχου ακινήτου είναι πολλαπλάσια από αυτή που δηλώθηκε και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του επικαλείται συγκριτικά στοιχειά αγοραπωλησιών που έγιναν στην περιοχή κοντά στο ακίνητο του κ. Γεωργιάδη.

Ακόμη, αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά, ότι ο υπουργός Υγείας για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι έλαβε δάνειο από Τράπεζα ύψους 530.000 ευρώ.


Η καταγγελία φωτιά κατά του Μπουμπουκου-υπουργού

Ο κ. Αλαϊάδης, ο οποίος απέστειλε σχετική αναφορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατήγγειλε ότι ο κ. Γεωργιάδης προέβη σε παρατυπίες κατά τη διαδικασία αγοράς μεζονέτας 217,14 τ.μ στο Μαρούσι Αττικής. Η ιστορία ξεκινάει από το 2007 όταν ο υπουργός Υγείας προχώρησε σε αγορά μεζονέτας 217,14 τ.μ στο Μαρούσι Αττικής (επί οικοπέδου 450,37 τ.μ) αντικειμενικής αξίας, όπως δήλωσε στην επιτροπή της Βουλής, 274.938,60 ευρώ.

Σύμφωνα όμως με τον καταγγέλλοντα, ο κ. Γεωργιάδης απέκρυψε την πραγματική αξία μεταβίβασης του ακινήτου, αφού για αγορά σπιτιού αντικειμενικής αξίας 274.938, 60 ευρώ, δανειοδοτήθηκε από ιδιωτική Τράπεζα με το ποσό των 530.000 ευρώ. Δηλαδή ο κ. Γεωργιάδης έλαβε ως δάνειο ένα χρηματικό ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από την αξία του σπιτιού που δηλώθηκε στην επιτροπή της Βουλής.

Παράλληλα, στην αναφορά του, ο κ. Αλαϊάδης επισημαίνει πως η ιδιωτική τράπεζα προσημείωσε το ακίνητο για το ποσό των 660.000 ευρώ, αναγνωρίζοντας δηλαδή πολύ υψηλότερη αντικειμενική αξία , από αυτή που ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει στην επιτροπή της Βουλής. Ο εισαγγελέας θα πρέπει να ελέγξει και την εμπλεκόμενη ιδιωτική τράπεζα που χορήγησε το δάνειο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν απέκρυψε ή όχι, το πραγματικό τίμημα της μεζονέτας, αποδεχόμενη ως αξία του ακινήτου τις 660.000 ευρώ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...