Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Έτσι γινόταν την περασμένη Κυριακή η σκληρή διαπραγμάτευση σε γραφείο του υπουργείου Οικονομικών.



Με μπύρες, σουβλάκια, κοψίδια, πολύ φλέρτ και ίσως τύφλα στο μεθύσι… Μόνο το σκληρό πορνό απουσιάζει ... επισήμως, γιατί ανεπισήμως άστα να πάνε. Οι …Ασπασίες πάντα θα υπάρχουν .  Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, που φέρνει κατά αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα η «KontraNews» οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιαίτερα… επίπονες.
Οι πουτανίτσες του Στουρνάρα χαχανίζουν με τον εκτελεστή μας.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από την τελευταία επίσκεψη των τροϊκανών στην χώρα μας και έχει ληφθεί την περασμένη Κυριακή, σε κάποιο γραφείο του μπουρδέλου υπουργείου Οικονομικών. Εκεί όπου υποτίθεται ότι γινόταν η σκληρή διαπραγμάτευση και το «μποξ» μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας.

Σε πρώτο πλάνο απεικονίζεται ο κατά τα άλλα «ατσαλάκωτος» εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Πολ Τομσεν, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων… πίνοντας μπύρες. Βέβαια, οι μπύρες είναι ελληνικές και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται προφανώς για κάποιον συμβολισμό, με τον κ. Τομσεν να δείχνει ότι στηρίζει τα εγχωρία προϊόντα και προωθεί την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής του τεχνικού κλιμακίου είναι περιτριγυρισμένος από 3-4 αιθέριες υπάρξεις, υπαλλήλους του υπουργείου, και δείχνει να απολαμβάνει δεόντως την συντροφιά τους.
Πάντως, η εικόνα είναι ενδεικτική της σκληρής μάχης που δίνει η κυβέρνηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του έθνους. Αυτά και … άλλα πολλά συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των υπουργείων κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με την τρόικα, γιατί μόλις ανοίξουν οι πόρτες, ο κ. Στουρνάρας και η παρέα του εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες με καλούς σκηνοθέτες  καταβεβλημένοι από τι άραγε;  προβληματισμένοι και δήθεν εκνευρισμένοι με τους αμείλικτους τροϊκανούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...