Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μην γκρινιάζετε παλιομαλάκες γιατί οι αμερικανοί τον προορίζουν για μελλοντικό.... Ανδρέα.




Τεράστια συζήτηση προκαλεί ήδη στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η οριστικοποίηση της υποψηφιότητας του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στις ευρωεκλογές.
Η συμμετοχή του νεαρού και ανερχόμενου στελέχους του Κινήματος έχει την πλήρη έγκριση και στήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκαλεί ωστόσο αντιδράσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς πολλοί ετοιμάζονται να ζητήσουν την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα, θεωρώντας ότι είναι ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες – του επικεφαλής δηλαδή του κομματικού μηχανισμού και του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Οι θέτοντες θέμα παραίτησης επικαλούνται ότι ο κ. Ανδρουλάκης ήταν εκείνος, που έσυρε το χορό στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ προ έτους, προκειμένου να θεσπιστεί μία σειρά ασυμβίβαστων, με αποτέλεσμα πολλοί να κληθούν να διαλέξουν τότε ή μία θέση στο κράτος, ή μία θέση στα συλλογικά ηγετικά όργανα του κόμματος.

Επιπλέον επισημαίνουν ότι είναι αθέμιτος ανταγωνισμός να είναι κανείς επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού, ο οποίος μηχανισμός πρέπει να εργάζεται για όλους τους υποψήφιους της Ελιάς και ταυτόχρονα να είναι και ο ίδιος υποψήφιος.
Πηγή : protothema.gr

Δείτε το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν ιδρύσειτο ΠΑΣΟΚ!


Του Ανδρουλάκη θα βγει μετά από τριάντα  χρόνια . Ζωή σε μας γιατί προηγείται ο… ψιλοαριστερός Τσίπρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...