Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γιατί ρε τσάμπα μάγκα Τσιπρα δεν φεύγεις από το μπουρδέλο αλλά κάθεσαι και το στηρίζεις;



Βαριές κουβέντες χρησιμοποίησε που θυμήθηκε το χουντικό της dna η μπεκρού Πιπιλή για το Νικήτα Κακλαμάνη και την στάση του στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο που οδήγησε στην διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.«Αν ζούσε ο μεγάλος Καραμανλής θα του έριχνε δυο μπάτσες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ε, όχι και οι Κακλαμάνηδες να μας κουνούν το δάχτυλο. Σαράντα χρόνια υπουργοί ήταν. Με τα σεα τους και τα μεα τους, τις σπατάλες και τα ρουσφέτια τους». Εάν ήταν ρε χούφταλο ο ραβδούχος ψευτοεθναρχης θα ήσουν εσύ βολευτίνα; Oυτε για τα χοντράδια δεν κάνεις.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Παπανδρέου είπε:
«Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, από τα πολλά ταξίδια του 2 χρόνια τώρα, ξέχασε τις ευθύνες του. Αφού ο ΓΑΠ έγινε αντιμνημονιακός, τότε μάλλον εγώ έφερα το ΔΝΤ και την τρόικα.»

Αμέσως μετά την καταψήφιση του δεύτερου άρθρου από τον Αποστολο Κακλαμάνη, και ενώ είχε προηγουμένως είχε δηλώσει «παρών» ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο γραμανοτσολιας Βενιζέλος πλησίασε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας και του είπε αγανακτισμένος: «Είσαι το ίδιο πουστόγερος όπως ο συνονόματός σου», που είπε ότι ….«Δεν θέλω να διαλυθεί το Κίνημα, απλά άσκησα ένα συνταγματικό μου δικαίωμα» → .Τωρα που το βλέπει το κίνημα; Αστο μην πούμε καμιά βαριά κουβέντα.


«Ο Γιώργος Παπανδρέου, αν συνεχίσει την απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πολλών ημερών ότι οι Παπανδρεϊκοί δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται έξαλλος με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως προκύπτει από τη χθεσινή εισβολή στο γραφείο του  και τις προσβλητικές εκφράσεις που του απηύθυνε.

«Ντροπή σου» ήταν η αποστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον πρώην πρωθυπουργό, κυρίως γιατί ο Παπανδρέου καταψήφισε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Ήταν δε έτοιμος να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου, εάν καταψήφιζε και ο Απόστολος Κακλαμάνης το συγκεκριμένο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αυτό που ζύγισε τελικά ο κ. Βενιζέλος ήταν ότι η διαγραφή και των δύο θα σήμαινε ότι η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη, αλλά στο ίδιο ταμπλό έπαιξε και ο ξεφτιλοπαπανδρεου που έκανε τον μάγκα ..στα σίγουρα.  


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ!!! ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος να φυγει?παρεουλα ειναι.Αν χρειαστει βαζει πλατη και το εθνοπροδοτικο κκε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...