Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μήνυμα Καραμανλή στους δικούς του για τη "Νέα αγΕλλάδα"



Ψυχραιμία συνιστά ο πρώην ρίψασπις πρωθυπουργός. "Μην βιάζεστε. Προέχουν άλλα τώρα. Περιμένουμε να ψηθεί το κοκορέτσι.  Θα δούμε ανάλογα με τις εξελίξεις" του ψησίματος.
Αυτό είναι το μήνυμα της Παναγή Κυριακού στους βουλευτές και τα στελέχη του στενού καραμανλικού πυρήνα με φόντο την ολική επαναφορά των σεναρίων περί αλλαγής του ονόματος της ΝΔ και της μετεξέλιξής της σ' έναν πολυσυλλεκτικό φιλοευρωπαϊκό πόλο μέσω αμφίπλευρης διεύρυνσης. 
Η σχετική προτροπή του γραφείου του εξαφανισμένου πρώην πρωθυπουργού συζητείτο εκτενώς από τα παπαγαλάκια του χθες, σε γνωστό γαλάζιο στέκι της πλατείας Κολωνακίου, που ήταν σε παρέα στελεχών της ΝΔ, ανάμεσα στα οποία και δύο κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες που διατηρούν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το περιβάλλον Καραμανλή.
Το κλίμα αυτό, αποτυπώνεται ξεκάθαρα και από τις ανεπίσημες τοποθετήσεις γνωστών για τα...καραμανλικά τους αισθήματα, βουλευτών, όπως οι Παυλόπουλος και Βλάχος, οι οποίοι τηρούν στάση αναμονής, παραπέμποντας στο επόμενο διάστημα για την όποια παρέμβασή τους. 
Μάλιστα υπενθυμίζουν με νόημα, πως το εγχείρημα αυτό έχει εξαγγελθεί εμμέσως ουκ ολίγες φορές, ωστόσο τελικά έμεινε στις καλένδες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...