Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Καμίνης - Μπουτάρης - Σόρος





Αποκαλύψεις που έχουν άμεση σχέση με τις ελληνικές δημοτικές εκλογές έκανε στο Russia Today ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ o οποίος αποκάλυψε την άμεση σχέση που έχουν με την κρίση στην Ουκρανία και παλαιότερα στην Γεωργία οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και οι πολιτικοί κύκλοι των χωρών αυτών από τον Τζορτζ Σόρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΜΚΟ Solidarity Now του Τζορτζ Σόρος, χρηματοδοτούν δραστηριότητες των δήμων Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατ'εντολή των δημάρχων τους Γ.Καμίνη και Γ.Μπουτάρη με πιο γνωστή από αυτές την αγορά πετρελαίου για τα σχολεία (υποχρέωση του δήμου) αλλά και την προστασία "αδύναμων" λαθρομεταναστών.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα εγκαίνια της ΜΚΟ παρών ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.!

Υπενθυμίζουμε την διείσδυση του Σόρος στα ελληνικά τεκταινόμενα με την "φιλανθρωπία του πετρελαίου θέρμανσης", πέρα από τους δήμους Αθηνών, Θεσσαλονίκης έφτασε μέχρι τη Νάουσα όπου και ο εκεί δήμαρχος, Τ.Καραμπατζός με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την χρηματοδότηση, αγνοώντας ακόμα και τις αντιδράσεις γονέων και κηδεμόνων.

«Η χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων από τον Τζορτζ Σόρος, τα τελευταία 30 χρόνια ξεπέρασε τα 10 δισ. ευρώ», δήλωσε ο Ρίκαρντ.

"Στην δράση των ΜΚΟ του Σόρος στην Γεωργία που έριξαν τον προηγούμενο πρόεδρο Eduard Shevardnadze (η συνέντευξη δίνεται στην Sophie Shevardnadze η οποία είναι η εγγονή του πρώην προέδρου) υπήρχαν περισσότερες από 1000 ΜΚΟ, που κατεύθυναν τις επαναστατικές κινήσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα των χρωματιστών επαναστάσεων οι οποίες ξεκίνησαν με την ανάμειξη του Τ.Σορος και άλλων"!

 Θα πρέπει να ανησυχούμε διότι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε όλα αυτά επί σειρά ετών στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες ο Τζορτζ Σόρος έχει καταφέρει να πατήσει πόδι και στην χώρα μας, ενώ ένας εκ των συνεργατών του είναι και ο γνωστός Άλεξ Ρόντος, που κατα τα χρόνια της δικής του διαχείρισης, μοιράστηκαν εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων σε αγνώστου αντικειμένου ΜΚΟ. Δηλαδή η CIA δεν χρειάστηκε ούτε να τις χρηματοδοτήσει το έκαναν οι Έλληνες πολίτες.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθούν προβοκάτσιες με λαθρομετανάστες, τους οποίους ο Τ.Σόρος θα υποστηρίξει μέσω του δικτύου του των ΜΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...