Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γαμω ρε πούστη το πολυπολιτισμικό σου ψηφοδέλτιο. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να διασύρεις την ΑΘΗΝΑ;



Ξέρεις ρε παλιοκαριόλη τι σημαίνει… ΑΘΗΝΑ; Δεν είναι ο Σόρος και όλο το γαμημένο παγκοσμιοποιημένο σινάφι ,αλλά Λεωνίδες. Είναι η πόλη του φωτός και όχι της μαντίλας του ..Αλλάχ, και της μαυρίλας . Τους  βάρβαρους τους σταματήσαμε στον Μαραθώνα και τις Θερμοπύλες .Δεν θα μας έρθουν από την πίσω πόρτα.     

Το "πολυπολιτισμικό" ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε το απόγευμα ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. 
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 66 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων 20 γυναίκες, ενώ υπολείπεται να ανακοινωθούν άλλες 8 υποψηφιότητες.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από νυν δημοτικούς συμβούλους, μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών, εκπροσώπους Φορέων και Επαγγελματικών Ενώσεων.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης, ο λέκτορας Πολιτικής Υγείας Παναγιώτης Μηνογιάννης, ο νομικός-διεθνολόγος και μέλος της Εβραϊκής Κοινότητας Αλέξανδρος Μοδιάνο, ο πρόεδρος εργαζομένων του ΙΚΑ Αττικής Βαγγέλης Θεοδωρίδης, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Ηλίας Βλαχάκης, ο διευθυντής του Πειραματικού Πλάκας Κωστής Κοντογιάννης, ο παιδίατρος παλαιστινιακής καταγωγής Ραούφ Σεχάντε, από την οργάνωση 2ης γενιάς μεταναστών ο πρόεδρος του «ASANTE» Νικόδημος Μάινα Κινίουα, ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης (γιος του Μιχάλη Παπαγιαννάκη), οι δημοσιογράφοι Μυρσίνη Λιοναράκη, Πόπη Διαμαντάκου, Γιώργος Φρατζεσκάκης, Φώτης Βαλλάτος. 

Επίσης, συμμετέχουν οι νυν δημοτικοί σύμβουλου Αγγελόπουλος Βασίλης, Αποστολόπουλος Γιώργος, Βαρελάς Ανδρέας, Γιαννοπούλου Πόπη, Κατσούλη Ελένη, Κόκκινος Νίκος, Κοντοσταθάκου Εύα, Μπέης Παναγιώτης, Μπιλιάνη Σάντυ, Μπρούλιας Γιώργος, Παπανδρέου Γιώργος, Παπαχελά Νέλη, Προβατάς Φώτης, Φράγκος Σπύρος, Φίλιππος Δραγούμης.

Δήλωση στήριξης για τη στάση του δημάρχου Αθηναίων στο θέμα της Χρυσής Αυγής έστειλε ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου παραβρέθηκαν η Μαρία Γιαννάκη, ο Νίκος Χρυσόγελος, ο Νίκος Μπίστης και η Μαρία Καρακλιούμη.

1


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εεεε.....αφου ητανε και ο Μπιστης ολα θα πανε καλα ΥΣΥΧΑΣΑ

Ανώνυμος είπε...

η εκδικηση του Ξερξη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .θα τους ξεσκίσουμε όταν έρθει η ώρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...