Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Που πας ποταμάκι με τέτοιο καιρό.




Σύμφωνα με την έρευνα της γνωστής κας Alco που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.
Για τις ευρωεκλογές η ΝΔ έχει ποσοστό 18,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ18,5%, ενώ η «Ελιά» δεν ξεπερνά το 4,8%.
Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη με 8,2% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,8%.
Σαφώς ενισχυμένο το ΚΚΕ «σκαρφαλώνει» στο 6,8%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» φτάνουν μόλις το 3,9% ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν εκλέγει ευρωβουλευτή αφού δεν ξεπερνά το 2,4%.
Για τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ έχει ποσοστό 21,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, το «Ποτάμι» 9,4%, η «Χρυσή Αυγή» 8,2% , το ΚΚΕ 7,8%, η «Ελιά» 5,5%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» 4,5% ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν ξεπερνά το 2,8%.
Την ίδια ώρα, προβάδισμα έχει ο Αντώνης Σαμαράς έναντι του Αλέξη Τσίπρα σε επίπεδο αξιοπιστίας. Στην ερώτηση «μετά τις πρόσφατες εξελίξεις ποιος πιστεύετε ότι δικαιώνεται για όσα έλεγε;» το 27% απαντά «ο Αντώνης Σαμαράς», το 20% απαντά «ο Αλέξης Τσίπρας», όμως ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων που φτάνει το 42% απαντά «κανένας».
Δημοσκόπηση Palmos Analysis
Ντέρμπι στις ευρωεκλογές και προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές, δείχνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του Tvxs.gr.
Το «Ποτάμι» καταλαμβάνει την 3η θέση με 9% στις ευρωεκλογές (7% στις εθνικές), ενώ το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» δείχνει καθηλωμένο. Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών διαφωνεί με τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης για την συμφωνία με την τρόικα και την πορεία της οικονομίας.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές το 15,2% δηλώνει πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και το 15,1% ΝΔ. Ακολουθούν το Ποτάμι με 9%, η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το ΚΚΕ με 5,2%, η ΕΛΙΑ με 3,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%, η ΔΗΜΑΡ με 1,5%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,1%. Το 14,4% δηλώνει πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσει, ενώ το 11,2% δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία.
Για τις εθνικές εκλογές καταγράφεται προβάδισμα δύο μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ με 20,7% έναντι 18,8% της ΝΔ. Στο 8,2% η Χρυσή Αυγή, ενώ το Ποτάμι βρίσκεται στο 7%. Το ΚΚΕ στο 4,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 3,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 2,8%, η ΔΗΜΑΡ στο 1,9% και οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,5%. Ποσοστό 1% καταγράφεται στη δημοσκόπηση για το ΛΑΟΣ, ενώ το 11,9% δηλώνει πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσει.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τσιγκουνεύονται τα ποσοστά για το Ποτάμι. Βάλτε το μια και καλή στο πενήντα τοις εκατό να μην έχουμε και αγωνία.  Δείτε εδώ Φώτο από την μεγαλειώδη περιοδεία του ποταμίσιου αρχηγού που ακούγετε έντονα ότι  Ενας εργολάβος και 4 εφοπλιστές τον χρηματοδοτούν .

 

Κοντολογίς βγήκαν και τα ονόματα της Ελιάς Αυτή είναι η λίστα της καταπράσινης «Ελιάς» για τις ευρωεκλογές (37 ονόματα)

Πριν τα διαβάσετε πάρετε κανα χάπι για καλό και για κακό. Όλο το πρασινορουφιανοσύστημα παρόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...