Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Βροχή παραιτήσεων και αποχωρήσεων



Tην απόφαση της να παραιτηθεί από το βουλευτικό της αξίωμα ανακοίνωσε πριν από λίγο  με επιστολή  προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη,  η Ρένα Δούρου, λόγω της...υποψηφιότητας της στην περιφέρεια Αττικής.
Όπως αναφέρει: «Πήρα αυτή την απόφαση γιατί θεωρώ ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα υπηρετήσω αποτελεσματικότερα την υπόθεση του προεκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής, την πρώτη περιφέρεια της χώρας.
Πρόκειται για μια απόφαση προσωπική, με συλλογικό πρόσημο, που εγγράφεται στον συλλογικό μας αγώνα, την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου»...
Παρά τα όσα καταρχήν έλεγε, παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα, και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Θέλει προφανώς να δείξει υπεροχή απέναντί στον Νικήτα που δεν παραιτείται. Επί της ουσίας μάλλον θα κρεμάσει τα - πολιτικά - παπούτσια του, μια ώρα αρχύτερα .Την έδρα του καταλαμβάνει ο Γιαννης Παπαθανασίου.

Γιατί αποχωρούμε από τους ΑΝ.ΕΛ.

Μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν. Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς. Χωρίς ηγεσία ασκητισμού, δίχως χαρά διακονίας, ποιο το νόημα! Αν ήμασταν βαρίδια και συνωμότες, εσωστρεφείς και ανύπαρκτοι, αν μεροληπτούσαμε και διαλύαμε εποφθαλμιώντας θώκους, ορίστε, λευτερώνεται πια το κίνημα.

Ευχαριστίες εις άπαντες για την κοινή περιπέτεια. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ.
Στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι βεβαίως ούτε όλα μαύρα ούτε όλοι αυλικοί, αλίμονο. Ιδιαίτερα, αυτό το υπέροχο κύμα γενναίων ψυχών που χωρίς ιδιοτέλεια μας στήριξε, παραμένει η Ελπίδα αποκατάστασης της Αξιοπρέπειας τούτης της χώρας. Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία" κλπ , τις ξεπερνάμε με μία και μόνη  σκέψη : από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης.

Η πλημμυρίδα Ανεξαρτησίας των 33 βουλευτών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν ό,τι πιο αγνό και πατριωτικά αισιόδοξο ζήσαμε ποτέ. Τώρα είναι αλλιώς...
Εμμένουμε στο ραντεβού με όσους συναρπάζει ο Σκοπός, το Εμείς, η Σωτηρία.

25-3-2014
Γιαταγάνα Χρυσούλα - Μαρία        Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης           Βουλευτής Ημαθίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...