Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τον έστειλαν να μαζεύει ..ραδίκια …ανάσκελα



Νεκρός μέσα στο κελί του, στις φυλακές της Νιγρίτας, βρέθηκε ο βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης στις φυλακές Μαλανδίνου με αυτοσχέδιο μαχαίρι δολοφόνησε τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη, πατέρα δυο παιδιών. Ο Αλβανός κακοποιός είχε μεταφερθεί στις φυλακές στη Νιγρίτα Σερρών και το βράδυ...της Παρασκευής (23:30) βρέθηκε νεκρός στο κελί του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ισοβίτης βρισκόταν σε κελί ασφαλείας, μόνος του
Κάμερα εσωτερικού κυκλώματος έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις του μέσα στο κελί. Σύμφωνα με το βίντεο, ο κρατούμενος ξάπλωσε στις 18:32 στο κρεβάτι του και μετά από περίπου 45 λεπτά κοιμήθηκε.
Στις 23:30 το βράδυ σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπήκαν στο κελί του αφού προηγουμένως είχαν παρατηρήσει ότι ήταν για αρκετή ώρα ακίνητος και τον βρήκαν νεκρό. Ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του και αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής και κρατείτο στην απομόνωση, για λόγους προστασίας.
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο αρχιφύλακας υπηρεσίας διαπίστωσε ότι ο 40χρονος κρατούμενος βρισκόταν ακίνητος στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Από τις πρώτες ενδείξεις, ο Αλβανός βαρυποινίτης φέρεται να πέθανε στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Σερρών διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση.



Ξεσηκωμό αλλοδαπών κρατουμένων προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αλβανού ισοβίτη Ιλία Καρέλι, στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών. Στις φυλακές Μαλανδρίνου, Τρικάλων, Πάτρας και Δομοκού αλλοδαποί κρατούμενοι βρίσκονται σε κινητικότητα, κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Ωστόσο, για την ώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη κι έχουν ενημερωθεί οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι να κανουμε υπαρχουν και απροοπτα. Μονο μη τυχον ξεσηκωθουν οι απλυτοι και κανουν διαδηλωσεις κατευθυνομενες οπως παντα γιατι τους πηρε και τους σηκωσε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...