Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Είμαστε πλέον σε καθεστώς βίας νοθείας και κατατρομοκράτησης.



Όλα άρχισαν μετά το τέλος της ανακοίνωσης της δημοσκοπικής έρευνας στον τηλεοπτικό σταθμό Extra. Δημοσκόπηση που δείχνει την απίστευτη κατρακύλα των δεξιών υποψηφίων. Στις 23.50 μεσάνυχτα Πέμπτης, ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς αποχωρεί με τον βοηθό του ο οποίος υποστηρίζει και οργανώνει τεχνικά τις δημοσκοπικές έρευνες του καθηγητή. Ο έμπειρος βοηθός(έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού), αντιλαμβάνεται ότι ένα ανθρακί ασφαλίτικο Μιτσουμπίσι, τους ακολουθεί προς την παραλιακή με κατεύθυνση το Φάληρο. Η παρακολούθηση γίνεται πιο άγρια όταν οι “τελειωμένοι” και νηστικοί ασφαλίτες- σε διατεταγμένη υπηρεσία -καταλαβαίνουν ότι καθηγητής και βοηθός τους έχουν αντιληφθεί και κάνουν πλάκα μαζί τους. Στο Δέλτα Φαλήρου με κατεύθυνση προς Φλοίσβο(τα γεγονότα έχουν καταγραφεί)τους προσεγγίζει και ένα ακόμα ασφαλίτικο Citroen c4.
O καθηγητής που με τις έρευνες του έχει αποστομώσει τους εργολάβους και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, ακολουθείται χωρίς ανάσα μέχρι την πόρτα του σπιτιού του.
Ο Βοηθός του λίγα μέτρα πιο κάτω μπλοκάρεται από ένα περιπολικό, δύο μηχανές της ομάδας Δίας και ένα ακόμα ασφαλίτικο Φορντ Φόκους. Δηλαδή 6 αυτοκίνντα και μηχανάκια και πάνω από δέκα αστυνομικοί να παρακολουθούν τον Πανά και την ομάδα του. “Τα χέρια πάνω”, φωνάζουν οι αστυνομικοί πάνοπλοι και λαμβάνουν θέση εμπλοκής. Το Ι.Χ του βοηθού του καθηγητή γίνεται φύλλο και φτερό. Έψαξαν ακόμα και τα τασάκια του. Ρεζέρβες, πάτους ρεζέρβες, κάτω από τα καθίσματα. Λες και ο συγκεκριμένος επιστήμονας είναι κακοποιός. Αναζητούσαν όπλα; Ναρκωτικά; Σφαίρες; Μπαζούκας; Πιθανόν. Αλλά δεν θα τα βρουν εκεί. Το συμβάν δείχνει την απόγνωση και τον εκνευρισμό του καθεστώτος. Δεν είναι αρεστές οι έρευνες της ομάδας του Πανά. Άρα τρομοκρατήστε τον. Σπάστε του τα νεύρα. Εκφοβίστε τον. Την επόμενη μπορεί να το σκεφτεί να κάνει το ίδιο. Την επόμενη πιθανό να μας ευνοήσει. Εάν δεν βάλει μυαλό, θα κοιτάξουμε και για το ενδεχόμενο της “εγκληματικής ομάδας”.
Θέτουμε προ των ευθυνών τους τον εφήμερο αρχηγό της ΕΛΑΣ και βέβαια τον ίδιο τον Υπουργό Δένδια.
Για το περίεργο αλλά και αποκρουστικό συμβάν εις βάρος του καθηγητή Ε. Πανά και του συνεργάτη του, είναι υποχρέωση της φυσικής αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. να δοθούν άμεσα επίσημες εξηγήσεις. Είναι αυτονόητο ότι η Εισαγγελία οφείλει να διατάξει αυτεπάγγελτη έρευνα για τα καταγγελλόμενα προς διασφάλιση της νομιμότητας αλλά και για τη διακρίβωση τυχόν ποινικών ευθυνών”, αναφέρει σε δήλωση του ο γνωστός νομικός Παύλος Σαράκης..



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κακως επρεπε να περασει πρωτα απο τους σαμαροβενιζελοκοπριτες και να του δωσουν τις δικες τους δημοσκοπησεις.Βρε δε πατε στο διαολο κοπροσκυλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...