Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σοβαρά ρε παιδιά ; θα δικάσετε τον διαμετακομιστή ΣΜΠΩΚΟ για 500 ψωροχιλιάδες ευρώ;



Ο όνομα Σμπώκος εκπροσωπεί στη Κρήτη τεράστιες περιουσίες όπως και τα ονόματα Νεονακης, Λαλιωτης, Χριστοδουλάκης  , Μητσοτάκης,  Κουράκης, και πολλοί άλλοι της ψευτο πασοκικης  ληστοσυμμορίας. Στον Σμπώκο κολλήσατε; Η  Κρήτη είναι γεμάτη Σμπώκους. Μια βόλτα στην πράσινη  Ελούντα (που φρόντισαν να την κάνουν ….καταπράσινη) , αλλά για ..ανοικτομάτηδες,  και όχι για αυτούς που θέλουν να τα αρπάξουν… Πείθει   .      

Οριστικά και αμετάκλητα θα δικαστεί  από Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ο  Γιάννης Σμπώκος για τη μίζα των 500.000 ευρώ που φέρεται ότι έλαβε για το εξοπλιστικό πρόγραμμα Ερμής.

Και αυτό γιατί,  ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής δεν έκανε δεκτή την αίτησή του με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Με το βούλευμα αυτό  παραπέμπεται σε δίκη ο κ.  Σμπώκος μαζί με τους Αντώνη Κάντα,  Ν. Λεονταρίτη και Ζ. Ανδρουλάκη για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος Ερμής.

Ο κ. Σμπώκος αντιμετωπίζει την  κατηγορία της απιστίας, ενώ ο κ. Κάντας επιπρόσθετα  αντιμετωπίζει και την κατηγορία της δωροδοκίας ως προς την μίζα των 500.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι Κάντας, Λεονταρίτης και Ανδρουλάκης δεν κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης στο Άρειο Πάγο κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σμπώκος έχει καταδικαστεί  σε κάθειρξη 16 ετών για τις μίζες  του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ έχει και άλλες δικαστικές εμπλοκές σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Πηγή : protothema.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...