Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Είναι τόσο ανίκανοι που δεν μπορούσαν να παγιδεύσουν με GPS το αυτοκίνητο.



Μάλλον βρίσκονται ακόμη στην εποχή των καπαρτινοφόρων χαφιέδων με την …ρεπούμπλικα και φοβήθηκαν μην ...τους καταλάβουν , 
και εχασαν ισως εξεπίτηδες τους πιθανόν τρομοκράτες γιατί μπορεί να ήταν της αλβανικής μαφίας, μέσα από τα χέρια τους. Η υπόθεση θυμίζει την άλλη σκοτεινή υπόθεση της Λουΐζας ριανκουρ.  Ρουκέτες, καλάσνικοφ, εκρηκτικά και φυσίγγια βρήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. στο κλεμμένο αυτοκίνητο που εντόπισε νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αγίας Κυριακής.
Συγκεκριμένα, στο ΙΧ, που χαρακτηρίζεται από αξιωματικό της Αστυνομίας «αυτοκίνητο-γιάφκα», μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τέσσερα βλήμματα RPG, τέσσερις προωθητικοί μηχανισμοί RPG, εκτοξευτήρας RPG, τεσσερις αμυντικές χειροβομβίδες F1, τέσσερις πυροδοτικοί μηχανισμοί των χειροβομβίδων, τρεία καλάσνικοφ, επτά γεμιστήρες καλάσνικοφ, δύο κοντάκια καλάσνικοφ, κουτιά με σφαίρες καλάσνικοφ, γάντια και κουκούλες.
Όπως έγινε γνωστό, το ΙΧ, που χαρακτηρίζεται από αξιωματικό της Αστυνομίας «αυτοκίνητο-γιάφκα», είχε κλαπεί από την περιοχή της Κερατέας στις αρχές Ιανουαρίου και ειδικότερα, το χρονικό διάστημα που πήρε άδεια από τις Φυλακές Κορυδαλλού ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Το όχημα, που είχε μπει εδώ και μέρες στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής, εντοπίστηκε, πριν από περίπου 10 ημέρες, μετά από πληροφορίες, σταθμευμένο στην οδό Αγίας Κυριακής, στο Παλαιό Φάληρο.
Στο πίσω μέρος του είχε τοποθετηθεί πινακίδα που ανήκει σε άλλο όχημα και τέθηκε, υπό διακριτική παρακολούθηση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το όχημα εξωτερικά, με ειδικές συσκευές και εκπαιδευμένο σκύλο και γνώριζαν ότι ήταν φορτωμένο με όπλα, γι' αυτό και το παρακολουθούσαν με την ελπίδα ότι θα πήγαιναν να το πάρουν οι δράστες και θα έπεφταν στην παγίδα.
Επειδή όμως δεν εμφανίστηκε κανείς, αποφασίστηκε να γίνει έρευνα σήμερα, υπό τον φόβο μη συμβεί κάτι απρόοπτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...