Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δεν ανήκεις στα μνημονιακά κόμματα ; Άρπα μια… Ε.Δ.Ε για να μάθεις.






Τελικά ως φαίνεται εάν κατέβεις υποψήφιος με νόμιμο κόμμα που δεν είναι της αρεσκείας του Συστήματος περνάς από ΕΔΕ. Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό που κατεβαίνει υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή και μίλησε χθες σε εκδήλωση του κόμματος στη Χερσόνησο του Ηρακλείου,
ενώ παράλληλα το σχετικό υλικό θα υποβληθεί στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στην Κρήτη με το κόμμα της Χρυσής Αυγής και εν ενεργεία αστυνομικός, Γιώργος Σπυρόπουλος, ήταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μετά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, για την απομάκρυνση των αστυνομικών από την προσωπική ασφάλεια των βουλευτών της ΧΑ, ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε ξανά στην οργανική του θέση.

Να; σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που θέτουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοίκητες εκλογές, αν δεν έχουν βαθμό, από ανθυπαστυνόμοι και πάνω, δεν χρειάζεται να παραιτηθούν, όπως και στην περίπτωση του Γ. Σπυρόπουλου. .

Προφανώς όμως αν δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύουν το λιγότερο με ΕΔΕ, αν όχι με καταδίκη στα κάτεργα.
Μάλιστα όπως αναφέρεται σχετικά το τηλεοπτικό υλικό από την εκδήλωση θα υποβληθεί και στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση!
Σας παραθέτουμε ευθύς το περίφημο τηλεοπτικό υλικό του Γιώργου Σπυρόπουλου υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης για την Χρυσή Αυγή για να κρίνετε μόνοι σας πριν από την… Εισαγγελία για το «ποινικά κολάσιμο» της πράξης του.



«Αντ. Βγόντζας: "Το Σύνταγμα δεν είναι  ακορντεόν" (Ηχητικό)

Το Σύνταγμα δεν είναι ακορντεόν και είναι λάθος να πιστεύουν κάποιοι ότι ο Άρειος Πάγος θα αναλάβει να θέσει εκτός νόμου ένα πολιτικό κόμμα, όσο κι αν οι ιδέες του είναι αποκρουστικές». 

ΒΙΝΤΕΟ: Mεγάλη "επιτυχία" ΕΕ & ΗΠΑ στην Ουκρανία - Οι νεοναζί στην εξουσία!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και μην του βρουν κανένα νυχοκόπτη ,γιατί θα το παρουσιάσουν σαν ..γιαταγάνι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...