Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την χρυσή αυγή στην Κρήτη, είναι εν ενεργεία αστυνομικός



Με επίθεση κατά πάντων και κυρίως στα μέσα ενημέρωσης συνόδευσαν την ανακοίνωση των υποψηφίων τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το παρόν για την παρουσίαση έδωσαν πρωτοκλασάτα στελέχη τη Χρυσής Αυγής, ανάμεσα τους ο Ηλίας Κασιδιάρης και Ελένη Ζαρούλια οι οποίοι αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης στην επίθεση κατά πάντων για τις διώξεις των στελεχών τους .

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν για την Κρήτη ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή.

Το όνομα του ψηφοδελτίου θα είναι «Ελληνική Αυγή» όπως ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης .

Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η νομική σύμβουλος της Χ.Α Ελένη Παχουλάκη αντίστοιχα για την Π.Ε Ρεθύμνου, ο Κωνσταντίνος Βλατάκης για την Π.Ε Λασιθίου ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου είναι ο εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης.

candianews.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν δει κάποιος ποιοι είναι οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι για την περιφέρεια στην Κρήτη των μνημονικών κομμάτων είναι να παίρνει… κόκα για να τους ...αβαντάρει..

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...