Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο «μάνατζερ» είναι πλέον …πολύ επικίνδυνος .


Πάχτας: Ή θα με ψηφίσετε ή Θα έχουμε ανθρώπινα... από stefanelonikitelo



Για κίνδυνο γενικευμένων συγκρούσεων στην περιοχή της Χαλκιδικής σε περίπτωση που από τις αυτοδιοικητικές εκλογές προκύψει άλλη δημοτική αρχή, που θα εναντιωθεί στην εξόρυξη χρυσού, έκανε λόγο ο γνωστός Χρήστος Πάχτας μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστοτέλη.
Σύμφωνα με το «κακό σενάριο», όπως το περιέγραψε ο μπομπολοκυβερνώμενος αν κυριαρχήσει στις εκλογές η άποψη «όχι στην συνέχιση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων» την επόμενη μέρα «θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές, θα  έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ απ`όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές τους, ίσως και κάποιοι άλλοι. Όπως θα γνωρίζετε μας έχουν επισκεφθεί βουλευτές από τον Καναδά και την Γερμανία που θέλουν να λέγονται οικολόγοι -πράσινοι γιατί αυτοί έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία απ`ότι έχουμε εμείς στην περιοχή μας, έτσι νομίζουν….το θέμα έχει διεθνοποιηθεί ήδη αυτή την στιγμή και θα διεθνοποιηθεί ακόμη περισσότερο". (Πράγμα που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα που υπηρετεί).
ενώ αναφορικά με τις καταγγελίες των κατοίκων για τον κίνδυνο που διατρέχει η δημόσια υγεία απ την εξόρυξη χρυσού σχολίασε, «υπάρχουν σήμερα συνδημότες μας που πιστεύουν πράγματι ότι θα πεθάνουν από τον καρκίνο γιατί έτσι τους έχουν ποτίσει με δηλητήριο εδώ και χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...