Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

"Σας υπόσχομαι να σας πολεμήσω μέχρι την τελευταία μου ανάσα".



Με ένα κείμενο γεμάτο ύβρεις και απειλές αντέδρασε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, στο άκουσμα της είδησης του αιτήματος άρσης ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και των νέων σε βάρος του κατηγοριών.

Μέσα από το κελί της φυλακής ο Γιάννης Λαγός επιτίθεται στις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση αποκαλώντας τους «διεφθαρμένες» και «αλήτη» αντίστοιχα ενώ κάνει λόγο για «σκυλολόι» μιλώντας για τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους. «Δεν σας φοβόμαστε και ούτε σας υπολογίζουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει με τη φράση: «Σας υπόσχομαι πολλές εκπλήξεις».

Αναλυτικά το κείμενο του Γιάννη Λαγού:

«Μόλις ενημερωθήκαμε, με τον Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας, για τις νέες πολιτικές και ιδεολογικές διώξεις που ετοιμάζονται εις βάρος μας. Για τις διώξεις των υπολοίπων συναγωνιστών βουλευτών μας. Για τις διώξεις κατ' ουσίαν του οποιουδήποτε τολμάει να αντισταθεί στην σημερινή «δημοκρατική» Ελλάδα.

Στην Ελλάδα των κλεφτών, των μιζαδόρων, των απατεώνων, των ξεπουλημένων. Στην Ελλάδα που όλο και περισσότερο θυμίζει το βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, όπου όλοι και όλα παρακολουθούνται και ό,τι δεν αρέσει στην άρχουσα τάξη, διώκεται. Στην Ελλάδα που όλοι έχουν δημοκρατικές ευαισθησίες, φτάνει αυτοί οι «όλοι» να μην είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ λοιπόν. Το απόλυτο «κακό». Τα φαντάσματα από το παρελθόν.

Αυτοί που ήρθαν για να στοιχειώσουν την συνείδηση των παλιανθρώπων που εξευτέλισαν την Πατρίδα μας.Αυτοί που τάραξαν τα νερά. Αυτοί που αφύπνισαν εκατομμύρια συμπατριωτών μας. Αυτοί που δεν λύγισαν μπροστά σε τίποτα και κανένα. Αυτοί που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, διεφθαρμένους πολιτικούς και εξευτελισμένους δημοσιογράφους. Όλο το αλήτικο και δουλοπρεπές σκυλολόι τους.

Αδέλφια, δεν λυγίζουμε. Πάρτε το χαμπάρι. Και όσο με αφορά, δεν αναγνωρίζω καμιά διεφθαρμένη ανακρίτρια, κανέναν αλήτη εισαγγελέα, καμία δικαιοσύνη που άγεται και φέρεται πίσω από μεγαλοσυμφέροντα.

Αγκαζέ λοιπόν οι «μνημονιακοί» και «αντιμνημονιακοί» «δημοκράτες», όλο μαζί το σκυλολόι, απέναντί μας. Όλοι οι σιχαμένοι και μεις μόνοι. Άντε λοιπόν. Για να σας δούμε. Δεν σας φοβόμαστε και ούτε σας υπολογίζουμε. Και αυτά σας τα λέμε μέσα από την φυλακή. Μέσα από τα κελιά της τιμής μας.

Χαίρομαι τους συναγωνιστές μου, απευθύνω ένα μεγάλο χαιρετισμό σε όλους εσάς και συνεχίζω πιστά και αφοσιωμένα δίπλα στον Αρχηγό.

Και μία τελευταία κουβέντα σε σας, βρωμερά σκουλήκια. Σας υπόσχομαι να σας πολεμήσω μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι μέλος της «εγκληματικής» οργάνωσης μέχρι να πεθάνω. Σας υπόσχομαι πολλές εκπλήξεις»


Τις τελευταίες ώρες φιλοκυβερνητικά site που φέρεται να φωτογραφίζονται εδώ και καιρό στο διαδίκτυο σε ανάμειξη με τραπεζικά σκάνδαλα από τις δικογραφίες που υπάρχουν στην εισαγγελία(δημοσιογράφοι και εκδότες τους)αλλά και εφημερίδες δημοσίων εργολάβων της χώρας(με εκατοντάδες εκατομμύρια δανειοδοτήσεων από τραπεζικούς εγχώριους κολοσσούς) προαναγγέλλουν με τυπικά και δεοντολογικά ύστερο τρόπο τις αποφάσεις της ανακριτικής διαδικασίας και της δικαιοσύνης. Τα ΜΜΕ, κυρίως ηλεκτρονικά, κάνουν λόγο για απαγόρευση της Χ.Α στις εκλογές. Ανεξαρτήτως εαν η παράταξη που “δικάζεται” πριν από το ακροατήριο είναι η ακροδεξιά(και ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ να ήταν το ίδιο θα λέγαμε),  παράγοντες της δικαιοσύνης αλλά και του νομικού κόσμου κάνουν λόγο για συνταγματική εκτροπή με δημοσιογράφους, τρωκτικά και παρελκόμενα της Συγγρού να προκαθορίζουν εξελίξεις που μόνον οι ανώτατες δικαστικές αρχές της χώρας και του εισαγγελικού κλάδου μπορούν ανεπηρρέαστα να επιβάλλουν. Αυτές οι αναφορές έχουν άρρηκτη σχέση με προμηνύματα δουλεμένων και αναξάρτητων δημοσκοήσεων που δείχνουν την Χ.Α πολύ ψηλά στις εκλογικές προτιμήσεις και στις δημοτικές αλλά και στις ευρωεκλογές με ποσοστά κοντά στο 20%.
Τα συστημικά μέσα επικαλούνται πόρισμα για τους βουλευτές της ΧΑ, στα οποία δεν έχουν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες και ζητείται άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Δηλαδή για τους Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Κουκούτση και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.
Αντίστοιχα γίνεται λόγος για την δράστη των ανακριτριών που ζητούν άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση για τους βουλευτές. Ζητούν επίσης άρση της βουλευτικής ασυλίας για τον ήδη υπόδικο βουλευτή Νίκο Μιχο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή 2,4 γρ. ινδικής κάνναβης. Όπως και για τον προφυλακισμένο βουλευτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρ. Παππά, για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκκλησιαστικά βιβλία που χρονολογούνται από το 1830.
Το σκεπτικό-κατά τις ίδιες αναφορές- που περιέχεται στο πολυσέλιδο πόρισμα (190 σελίδες) το οποίο συνέταξαν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ειδικά οι αναφορές ότι «στοχεύουν στη δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων» τους εκτιμάται ως το κατάλληλο υπόστρωμα για να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό μόρφωμα που, όπως επισημαίνεται, είχε από την ίδρυσή του «χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό».
Το πόρισμα χαρακτηρίζεται από τα ίδια ΜΜΕ “καταπέλτη ενώ  αναφέρεται ότι από την ως τώρα ανακριτική έρευνα φέρεται να έχουν προκύψει τα εξής:
“Η οργάνωση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τον μέχρι σήμερα αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο με μικρό αριθμό ομοϊδεατών και είχε χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό με σαφείς αναφορές στο τρίτο Ράιχ, τον Χιτλερ και τα SS.
Η ΧΑ διαθέτει κάθετη ιεραρχική δομή με βάση την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με κατανομή καθηκόντων και αρμοδιοτήτων που αφορούν στη διάδοση των θέσεων και των ιδεών της και στην εκπαίδευση των μελών της.
Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση ή εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων.
Μάλιστα, οι δύο ανακρίτριες επικαλούνται στο σχετικό αίτημά τους σειρά πειστηρίων ηλεκτρονικών, κυρίως, (βίντεο και φωτογραφίες) από τα οποία προκύπτει ότι ο αρχηγός και οι βουλευτές χαιρετούν ναζιστικά.
Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική δομή της οργάνωσης, οι κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου επικαλούνται στοιχεία που δείχνουν ότι ομάδες μελών της ΧΑ μετέχουν σε παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, προχωρούν συντεταγμένα και φορούν ίδια ρούχα που έχουν ως σήμα τον μαίανδρο ή άλλα σύμβολα”.
Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νομικοί παραστάτες της Χ,Α είναι έτοιμοι για μια ακόμα αγωγή κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών που θα δημιουργήσει αίσθηση.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ***ΤΕΛΟΣ***

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΕΔΩΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...
ΟΣΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΘΟΥΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΒΑΙΝΕΙ ΤΑΧΕΩΣ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...