Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Χαλέντ Αμβί λένε τον …Βρυώνη;



Τη μεταβίβαση των μετοχών της «Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» και του διακριτικού τίτλου «902 Αριστερά στα FM» στην «A-Horizon Media Ltd», έναντι τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ,  ενέκρινε το ΕΣΡ. 
Μέτοχος της «A-Horizon Media Ltd» είναι η «Nalotia Ventures Ltd» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ενώ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συμμετέχουν ο Χαλέντ Αμβί με 94%, ο Σεραφείμ Φυντανίδης με 1%, και άλλα πρόσωπα με 4%.
Ωστόσο, η αγοράστρια εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» ανήκει σε άλλη εταιρεία... Πρόκειται για την οφσόρ «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.
Πιο συγκεκριμένα, η «Α-ORIZON MEDIA LTD», ενεγράφη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κύπρου στις 19 Μαϊου 2010 με αριθμό εγγραφής 267717. Ο δικηγόρος που την ενέγραψε είναι ο κ. Πανίκος Λεωνίδου στη Λεμεσό.

Μοναδικός μέτοχος της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους... Το μετοχικό κεφάλαιο της οφσόρ εταιρείας είναι 2000 ευρώ και αναλύεται σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία...

Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κ. Χρυσάνθη Γεωργίου, η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD», η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD» έχει μετοχικό κεφάλαιο 171 ευρώ!

Εν τω μεταξύ, η κυπριακή offshore εταιρεία που αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902» έχει την ίδια ακριβώς έδρα και εκπροσωπείται από το ίδιο δικηγορικό γραφείο με την offshore που φέρεται να αγόρασε, το Σεπτέμβριο του 2012, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «Zoom», του οποίου ιδιοκτήτης φέρεται ο γνωστός επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των εταιριών «ΑΤΕΡΜΩΝ Κατασκευαστική» και «Εμπορικός Δεσμός»), κ. Φίλιππος Βρυώνης. 

Πιο συγκεκριμένα, ως αγοράστρια του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Zoom» από την εταιρεία «Τηλεμάρκετινγκ» έναντι τιμήματος 1.620.000 ευρώ φέρεται, στο συμβόλαιο της 21ης Σεπτεμβρίου 2012, να ήταν η κυπριακή εταιρεία «KIOPRA COMMERCIAL LTD» που εμφανίζεται με έδρα το διαμέρισμα 101 στο κτίριο CHRISTINA CENTER, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Ζάκου στην Λεμεσό που είναι και η έδρα της «Α - ORIZON MEDIA LTD» που εμφανίζεται ως η αγοράστρια του «902». 

Στο συγκεκριμένο γραφείο στη Λεμεσό βρίσκεται η έδρα της δικηγορικής φίρμας «Πανίκος Α. Λεωνίδου και ΣΙΑ» που φέρεται η δημιουργός και των δύο off shore εταιρειών που αγόρασαν πέρσι το «ΖΟΟΜ» και τώρα τον «902».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...