Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Θα φάνε καλά τα κωλόπαιδα της Μέρκελ στην Ουκρανία.



Μία ίλη τεθωρακισμένων Τ-80 του ουκρανικού Στρατού έλαβε εντολή να κινηθεί προς τα περίχωρα του Κιέβου κατά την διάρκεια της νύχτας και αναμένει εντολή για να προωθηθεί στο εσωτερικό της πόλης αν απαιτηθεί από την κατάσταση ασφάλειας όπως διαμορφώνεται  αυτή την στιγμή.

Κυβερνητικοί παράγοντες κατονομάζουν ευθέως ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρίσκονται πίσω από τις βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που μέχρι στιγμής έχουν κοστίσει την ζωή σε 5 Ουκρανούς. Ο Ο.Βασιλιεβιτς, κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι «Δεν αν αφήσουμε η χώρα μας να γίνει αποικία των Βρυξελλών. Αυτοί τα θέλουν όλα και δεν δίνουν τίποτα».


Τρεις δυτικοί διπλωματικοί υπάλληλοι ένας, Αμερικανός, ένας Σουηδός κι ένας Γερμανός έχουν προσαχθεί καθώς εντοπίστηκαν να κινούνται μεταξύ των διαδηλωτών.


Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθεί ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του Κιέβου και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμα και για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο, πέρα από τα 15 δισ. δολ. που θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δανείου του ΔΝΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...