Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αυτό είναι γελοίο και πρωτοφανές. Να τιμά τους νεκρούς αυτός, που έκανε συμμαχία με τους δολοφόνους τους.



Σε έντονα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, ανήμερα της θλιβερής επετείου των Ιμίων και του θανάτου των τριών παλληκαριών του Πολεμικού Ναυτικού τις οικογένειες των Ηρώων Πεσόντων των Ιμίων, ευχαριστώντας τους εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας για τη θυσία τους αυτή. 
Ένα χρέος της Ελληνικής Πολιτείας που είχε καθυστερήσει 18 ολόκληρα χρόνια, καθώς ως σήμερα κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν τους είχε δεχτεί για να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας, όπως καταγγέλθηκε από τους συγγενείς των νεκρών ηρώων, των τότε Υποπλοιάρχων Χριστόδουλου Καραθανάση ΠΝ και Παναγιώτη Βλαχάκου, καθώς και του τότε Αρχικελευστή Έκτορος Γιαλοψού.   
Υποδεχόμενος τους συγγενείς των τριών ηρώων, ο Πρωθυπουργός τόνισε τα εξής: «Κάνουμε το αυτονόητο. Τιμούμε τη μνήμη των τριών παλικαριών που πριν 18 χρόνια έπεσαν για την Πατρίδα. Για την ακεραιότητα και για την αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας. Αυτό είναι χρέος τιμής για την Πολιτεία και χρέος ψυχής για όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τις τρεις οικογένειες που βρέθηκαν σήμερα εδώ μαζί μας». 

Αυτοί οι… συγγενείς δεν καταλαβαίνουν ότι ξεφτιλίζουν τους νεκρούς τους; 







 





Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ





Ίμια: Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν (Ηχητικό)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα γράφεις ρε ixnos. Ακόμη δεν έχουν μάθει τους πραγματικούς υπαίτιους-δολοφόνους των δικών τους ανθρώπων από την πολιτεία, και πήγαν να υποβάλουν τα σέβη τους στον… νέο προδότη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...