Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ελιά… ελιά …και …ο… δάκος… βασιλιάς.



Τα νεότερα σε ηλικία στελέχη της κίνησης των «58» θα συγκροτούν το γραφείο νεολαίας του κόμματος. Στην Φώτο εκδήλωση από… τον ..καφέ του μακαρίτη όπου ..δεν παρευρέθη ο …Μητσοτάκης.
Πρόκειται για τους Παρασκευά Αυγερινό ετών 87, Σπύρο Λυκούδη 72, Χρήστο Ροζάκη 73, Νίκο Μπίστη 63, Σταύρο Μπένο 64, Τάσο Γιαννίτση 71, και Γιάννη Βούλγαρη 63.
Τελικά το όνομα του κόμματος θα πρέπει να είναι «ΚΑΠΗ», και όχι ΕΛΙΑ.
Το μόνο που προσφέρει η κίνηση των «58» είναι ψυχοθεραπεία σε κάτι γερόντια και συνταξιούχους που έπασχαν από το σύνδρομο του κρατισμού και της εξουσίας και αποφάσισαν στα βαθιά γεράματα να αναστήσουν την Κεντροαριστερά. Έχουν δε το θράσος να ζητούν οικονομική ενίσχυση για το ..τσάι τους.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ “58″ ΓΙΑ ΤΑ…ΕΞΟΔΑ

Η επιστολή της οικονομικής… πρόσκλησης είναι η εξής:
“Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Η Πρωτοβουλία των «58» για την ενότητα της Κεντροαριστεράς είχε σημαντική απήχηση η οποία καθημερινά αυξάνεται. Χιλιάδες συμπολίτες μας από όλα τα σημεία της χώρας έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους στο αρχικό κείμενο, 4.627 έχουν εγγραφεί στο http://kentro.aristera.gr/start/ & 8.817 στο https://www.facebook.com/protovoulia50plus και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ομάδες και δραστηριότητες για την πραγματοποίηση του σκοπού της Πρωτοβουλίας.

Ομάδες εργασίας έχουν αρχίσει να εκπονούν προγραμματικές θέσεις, ενώ συγκροτούνται πολλές τοπικές ομάδες υποστήριξης και διοργανώνονται δεκάδες εκδηλώσεων σε πόλεις εκτός της Αθήνας.
Τα έξοδα μετακίνησης και οργάνωσης είναι σημαντικά και πρέπει να καλυφθούν από την οικονομική συμβολή των υποστηρικτών της Πρωτοβουλίας (ήδη περίπου 300 έχουν ανταποκριθεί).
Σας καλούμε λοιπόν να βοηθήσετε στον βαθμό που μπορείτε, καταθέτοντας την αρχική ή μια πρόσθετη συνδρομή στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας υπ’αριθμόν: 180/94321751 (δικαιούχος Χατζημπίρος Κίμων, IBAN GR4101101800000018094321751, SWIFT BIC ETHNGRAA), σημειώνοντας και το όνομά σας.
Προτείνουμε οικονομική συμμετοχή της τάξεως των 20-50 Ευρώ, ενώ γίνονται δεκτά και μεγαλύτερα ποσά που όμως δεν θα υπερβαίνουν τα 1000 Ευρώ. Υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση ταμείου και μπορεί να δοθεί απόδειξη για κάθε εισφορά.
Με εκτίμηση,
Κίμων Χατζησμπίρος
Καθηγητής ΕΜΠ
Υπεύθυνος οικονομικών της Πρωτοβουλίας”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...