Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Υπουργούς δεν βλέπουμε. Μόνο οι.. τριτοκλασσάτοι τα άρπαζαν;



Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά που καταγράφονται στη λίστα που βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους ανακριτές κ. Σπ. Γεωργουλέα και Χρ. Μάρκου στο γραφείο του ήδη προφυλακισμένου κατηγορούμενου, Δημήτρη Παπαχρήστου. Το περιεχόμενο της λίστας έχει μπει ήδη στο «μικροσκόπιο» των δύο ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση με τις μίζες για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων του στρατού από τη γερμανική εταιρεία Wegmann.

Στη λίστα, περιλαμβάνονται όλες οι πληρωμές που έγιναν από το 1999 έως και το 2007 προς φυσικά πρόσωπα αλλά και εταιρείες. Όπως, δε, προκύπτει από αυτή, οι καταβολές γίνονταν σε μετρητά ενώ περιλαμβάνονται και λογαριασμοί ρέπος.

«φιγουράρουν» τα ονόματα του Αντώνη Κάντα πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και του Σπυρίδωνα Παπαχρήστου, γιου του κατηγορουμένου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία Δημήτρη Παπαχρήστου. Ακόμη, αναφέρονται και νέα πρόσωπα αποδέκτες «μαύρου» χρήματος, τα οποία οι δυο ανακριτές δεν αποκλείεται να καλέσουν για εξηγήσεις με την ιδιότητα του κατηγορουμένου.

Διαβάστε εδώ τη λίστα του… λήσταρχου Παπαχρήστου

Να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Γεωργουλέας και Μάρκου, έχουν ήδη στείλει κλήσεις και σε άλλους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων ο Όλαφ Έσλερ, αντιπρόεδρος της Wegmann, ο  Σπύρος Παπαχρήστος αλλά και ο τραπεζίτης  Φάνης Λυγινός, ο οποίος κατά το κατηγορητήριο, μεσολάβησε, ώστε να φτάσει μέρος του μαύρου χρήματος, μέσω τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου στον Α. Κάντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ  ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
 

ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΕΛΑΒΑΝ 30.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...